Ποια νέα μάρκα έρχεται Ελλάδα με το προσιτό και άκρως οικογενειακό SUV

Μια νέα αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, προσθέτοντας επιπλέον επιλογές στην πιο καυτή κατηγορία της Ευρώπης, εκείνη των μικρομεσαίων διαστάσεων SUV.

Με μήκος που αγγίζει τα 4,4 μέτρα και τιμή, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Car And Motor δεν πρόκειται να υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ, το

DFSK 500 πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμα SUV που θα τραβήξει την προσοχή του ελληνικού κοινού.

Η DFSK θα αντιπροσωπεύεται από την Σπανός Α.Ε. προσφέροντας στην ελληνική αγορά νέες, προσιτές επιλογές σε κατηγορίες όπως αυτή των μικρομεσαίων διαστάσεων SUVs.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο DFSK 500, το μικρομεσαίων διαστάσεων SUV εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 114 ίππων και 148 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης.

Η κίνησημεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούςκαι για την ώρα δεν προβλέπεται κάποιαέκδοση με σύστημα τετρακίνησης τροχούςή με ισχυρότερο μοτέρ.

Σεό,τι αφορά στον εξοπλισμό, παρότιαπευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικόκοινό, ο εξοπλισμός του μοντέλουείναι αρκούντως ικανοποιητικός,περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- οθόνηαφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας καιηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η τιμή του DFSK 500 στη χώρα μας δεν θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, η εξοπλιστική πληρότητα του μικρομεσαίου SUV θα αποτελέσει δίχως αμφιβολία ένα από τα βασικής του προτερήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα