Έρχεται νέο SUV από την Kia -Ποιες θα είναι οι προδιαγραφές του

Η Kia ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα νέο μέλος της ηλεκτρικής της γκάμας, το έχει βαφτιστεί EV3 και μας έδωσε τις πρώτες teaser εικόνες του.

Η επίσημη παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαΐου αλλά οι Κορεάτες της Kia ξεκίνησαν ήδη το παιχνίδι της προσμονής, με τρεις φωτογραφίες που μας δείχνουν μόνο… δείγματα του νέου τους μοντέλου. Και οι τρεις αφορούν στο εξωτερικό του.

Όμως τι ξέρουμε για το EV3; Όπως

μαρτυρά και το όνομά του, θα είναι η πιο προσιτή επιλογή στα ηλεκτρικά της Kia, κάτω από το EV6 που θα... φρεσκαριστεί και το EV9.

Η σχεδιαστική του φιλοσοφία ακολουθεί γνώριμα μοτίβα – αυτά του δόγματος «Opposites United» που θα συνοδεύει, έστω και με μικρές παραλλαγές, όλα τα τέκνα του brand. Με γεωμετρικά σχήματα και δυναμικό design που είναι εμφανές και στις τρεις εικόνες – είτε βλέπουμε την πλαϊνή όψη των χαρακτηριστικών Star Map πρόσθιων φωτιστικών σωμάτων, είτε των πίσω LED.

Οι Κορεάτες υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις και καινοτόμες τεχνολογίες σε αυτό το συμπαγές SUV, που αναμένεται να αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή και ενδιαφέρουσα επιλογή, σε μία κατηγορία με πλούσιο ανταγωνισμό.

Με τιμή που θα είναι γύρω στις 35.000 ευρώ, θα προσφέρει όσα πιο μεγάλα σε μέγεθος ηλεκτρικά μοντέλα αλλά με το κόστος απόκτησης πιο μικρών.

Το Kia EV3 θα πατάει στην πλατφόρμα E-GMP που χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική 400V αντί της αρχιτεκτονικής 800V των EV6 και EV9, η οποία θα συνεπάγεται χαμηλότερη ταχύτητα φόρτισης, αλλά θα βοηθήσει στο να μείνει η τιμή του στα παραπάνω επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα