Θεσσαλονίκη: πικ – νικ στο πάρκο «What’s up» την Τετάρτη

17:53 3/9/2012 - Πηγή: Econews

Από τις παραλίες…στο πάρκο άθλησης και ψυχαγωγίας στην πλατεία της ΧΑΝΘ (πάρκο “What’s Up” – Ξαρχάκου) με ταπεράκια γεμάτα φαγητό, χρωματιστά τραπεζομάντιλα και καλή διάθεση καλεί τους Θεσσαλονικείς την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Θεσσαλονίκης για ένα φθινοπωρινό «πικ-νικ» μετά από ένα θερμό καλοκαίρι.

Πέρσι στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης

και ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας, η πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε χώρο συνάντησης νέων μέσα από το μεγαλύτερο πικ νικ στο κέντρο της πόλης. Φέτος το νεανικό «πικ-νικ» πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά και λόγω της κατάκτησης του τίτλου έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Όσοι θα συμμετάσχουν στο «πικ-νικ» θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με εναέριο στίβο, πίστα αναρρίχησης, paint ball, τραμπολίνο, ράμπα skate και πίστα parkour, τονίζει η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρία Πασχαλίδου σημειώνοντας «επιλέξαμε φέτος το συγκεκριμένο πάρκο γιατί είναι μία όαση δροσιάς. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να διασκεδάσουν οι νέοι της πόλης, να χορέψουν και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν και να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του πάρκου».

Η εκδήλωση, η οποία θα πλαισιώνεται επίσης από διαδραστικά παιχνίδια και μουσική, θα ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 9.00 το βράδυ.

Πρόγραμμα

15.00 Έναρξη Πικ- νικ
16.00-17.00 Ομαδικά Παιχνίδια – εμψύχωση από animator
18.00-21.00 Μουσική από D.J.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Keywords
Τυχαία Θέματα