Σκοτώνει ελέφαντες στην Αφρική με τα λεφτά των φορολογουμένων!

17:44 17/4/2012 - Πηγή: Econews

Τη Μεγάλη Παρασκευή (13/4) ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος έσπασε το ισχίο του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μποτσουάνα, στο νότιο τμήμα της αφρικανικής ηπείρου.

Ο 74χρονος μονάρχης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μαδρίτη όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση το Μ. Σάββατο (14/4).

Τα πραγματικά προβλήματα για τον Χουάν Κάρλος ξεκίνησαν όταν ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο του ταξιδιού του στη Μποτσουάνα: ο Ισπανός βασιλιάς λάμβανε μέρος σε κυνήγι ελεφάντων με κόστος συμμετοχής το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30.000 Ευρώ.

“Το θέαμα ενός μονάρχη που κυνηγάει

ελέφαντες στην Αφρική τη στιγμή που η οικονομική κρίση δημιουργεί σωρεία προβλημάτων στους Ισπανούς αποτελεί μια εικόνα αδιαφορίας και ελαφρότητας που δεν συνάδει με αρχηγό Κράτους” αναφέρεται στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας El Mundo.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο παλιότερη φωτογραφία του Χουάν Κάρλος από το 2006, που τον απεικονίζει αρματωμένο, να ποζάρει μπροστά σε έναν άτυχο ελέφαντα που βρέθηκε στο διάβα του.

Πολλοί Ισπανοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κίνηση του βασιλιά και αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως “ο Βασιλιάς της Ισπανίας σκοτώνει ελέφαντες στη Μποτσουάνα με τα χρήματά μας. Διάδωσέ το!”.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα