Περιβάλλον: διήμερο εκδηλώσεων στην Αγία Παρασκευή

13:11 29/5/2011 - Πηγή: Econews
Περιβάλλον, Ενέργεια, Οικολογία:Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κα. Ελένη Δάβαρη προσκαλούν όλους τους κατοίκους της πόλης στο «Διήμερο Εκδηλώσεων για το Περιβάλλον» που διοργανώνει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, 8.30 π. μ – «Βοήθησε να προστατεύσουμε τον Υμηττό μας»Καθαρισμός Υμηττού.
Σημείο
συγκέντρωσης:  Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης»(πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη)Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 - « Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος»
Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής 10.00 π. μ έως 21.00-Περίπτερα ενημέρωσης για ανακύκλωση και πυροπροστασία του Υμηττού-Θα είναι διαθέσιμοι συλλέκτες ανακύκλωσης μπαταριών, κινητών και βαρέων συσκευών-Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την έκθεση φυτών και να κάνουν μια ευχάριστη περιήγηση στην πόλη με το τρενάκι-Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για το περιβάλλον στο θεατράκι της πλατείας και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στις 20.00.econews
Keywords
Τυχαία Θέματα