Κωτσόβολος: προσφορές για ψυγεία και κλιματιστικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης

10:33 24/7/2012 - Πηγή: Econews

Στο μέσον του καλοκαιριού πολλά ελληνικά νοικοκυριά επιλέγουν να επενδύσουν στην αγορά νέων συσκευών ψύξης ή βρίσκονται στην ανάγκη να αντικαταστήσουν τις παλιές τους συσκευές με νέες που θα τους επιτρέψουν να μετριάσουν τα πάγια έξοδα.

Η σωστή επιλογή συσκευών μπορεί να αποφέρει σημαντική οικονομία πράγμα που γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό μέσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί και με τα τιμολόγια του ρεύματος αλλά και των εξόδων για τη θέρμανση να αυξάνονται συνεχώς.

Το ψυγείο είναι η μοναδική ίσως συσκευή η οποία από την πρώτη στιγμή που τοποθετείται στο σπίτι μέχρι,

ενδεχομένως, να αντικατασταθεί δεν σταματά να λειτουργεί, επομένως ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής είναι η ενεργειακή του κατανάλωση. Έτσι χάρη στις τελευταίες τεχνολογίες των κατασκευαστών επιλέγοντας για παράδειγμα ένα ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α++ κερδίζει έως 40% λιγότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με αντίστοιχο ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α.

Παράλληλα οι κάτοχοι κλιματιστικών τεχνολογίας Inverter εξοικονομούν έως και 40% λιγότερη ενέργεια για τη λειτουργία της ψύξης σε σχέση με τα συμβατικά κλιματιστικά καθώς η συνεχής ήπια λειτουργία τους διαμορφώνει την επιθυμητή θερμοκρασία σε ελάχιστο χρόνο και τη διατηρεί σταθερή σε αντίθεση με τα συμβατικά μηχανήματα τα οποία ανάβουν και σβήνουν καταναλώνοντας έτσι περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα.
Επιπλέον τα κλιματιστικά inverter είναι ιδανικά για θέρμανση ειδικά εν’ όψει της ανόδου της τιμής του πετρελαίου τον προσεχή χειμώνα. Σύμφωνα με ειδική μελέτη* με ένα καλής ποιότητας κλιματιστικό inverter (απόδοσης COP: 5.08) εξοικονομεί κανείς έως και 70% από τα έξοδα θέρμανσης.

Σε κάθε περίπτωση η αθόρυβη λειτουργία, το καλύτερο φιλτράρισμα του αέρα, το αβλαβές ψυκτικό υγρό και η δυνατότητα τους να λειτουργούν σε ακραίες κλιματικές συνθήκες κάνουν τα κλιματιστικά inverter ιδανικά τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής προσπάθειας της να στέκεται πάντα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, η Κωτσόβολος ξεκινά πολύ σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις τόσο στις λευκές συσκευές όσο και στα κλιματιστικά inverter.

Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου όλες οι λευκές ηλεκτρικές συσκευές διατίθενται με δώρο τον ΦΠΑ 23% και σε 23 δόσεις στις τιμές μετρητοίς και με τους τόκους χάρισμα. Παράλληλα όλα τα κλιματιστικά inverter θα διατίθενται με έκπτωση 25% με την αγορά τους να γίνεται πλέον πιο προσιτή από ποτέ!

Επιπλέον διαθέσιμες είναι και μια σειρά από χρήσιμες για τις συγκεκριμένες συσκευές, υπηρεσίες για την παράδοση, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επιπλέον προστασία όλων των συσκευών μέσω του Support 360° από την Κωτσόβολος.

Ειδικά για την εβδομάδα 23-28 Ιουλίου όσοι επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης και την υπηρεσία Total Support για το κλιματιστικό τους θα έχουν εντελώς δωρεάν την πρώτη ετήσια συντήρηση μετά από ένα έτος!

Με αφορμή τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στην κατηγορία του κλιματισμού και των λευκ

Keywords
Αναζητήσεις
klimatistika inverter kotsovolos
Τυχαία Θέματα