Ιστιοπλοΐα: το Baximus-Engaia 1ο στους τρεις μεγαλύτερους αγώνες του 2012

22:14 13/9/2012 - Πηγή: Econews

Η ENGAIA επίσημος Υποστηρικτής της σχολής Ιστιοπλοΐας «Θανάσης Μπαξεβάνης-Blue Aegean Sailing School» και περήφανη Χορηγός του αγωνιστικού σκάφους Baximus είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς το BAXIMUS – ENGAIA κέρδισε την 1η θέση στους τρεις μεγαλύτερους ιστιοπλοϊκούς αγώνες του 2012.

Συγκεκριμένα το BAXIMUS – ENGAIA κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία IRC και ORCi στη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου 2012.

Στη συνέχεια παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατάφερε να έχει σταθερή παρουσία στις πρώτες θέσεις κατακτώντας και την πρωτιά στην κατηγορία IRC στην Aegean Regatta 2012. Η μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε με την 1η θέση στην κατηγορία IRC στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας 2012.

Ο κ. Αλέξανδρος Γιάννης Διευθύνων Σύμβουλος της ENGAIA τονίζει χαρακτηριστικά: «H εταιρία μας αποφάσισε να στηρίξει τη σχολή στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας ότι η ιστιοπλοΐα είναι ένα από τα ωραιότερα αθλήματα καθώς συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας, με την ομαδικότητα και τις ικανότητες των αθλητών».

Ο κ. Θανάσης Μπαξεβάνης, υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής «Θανάσης Μπαξεβάνης – Blue Aegean Sailing School» σημειώνει: «Η στήριξη της ENGAIA από την πρώτη στιγμή έδωσε άλλη πνοή και αέρα στο BAXIMUS – ENGAIA. Ήμασταν σίγουροι από την αρχή της προετοιμασίας μας, πως με πολλή προπόνηση και σκληρή δουλειά από όλους θα είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και από ότι φαίνεται δικαιωθήκαμε»!

Keywords
Τυχαία Θέματα