Η ΑΝΕΚ Lines ενισχύει το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ

17:05 23/2/2012 - Πηγή: Econews

Στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος, η Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης «ΑΝΕΚ LINES» προσέφερε έκπτωση εισιτηρίων στα μέλη του Συλλόγου ΑΡΧΕΛΩΝ, διευκολύνοντας τη μετακίνησή τους στη δυτική Κρήτη.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται σημαντικά το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία του απειλούμενου είδους της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta, καθώς και των πλούσιων βιότοπων αναπαραγωγής της στη Δυτική Κρήτη.

Σημειώνεται

πως και άλλες εταιρείες του ναυτιλιακού χώρου προσέφεραν ανάλογες εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες μετακίνησης στα μέλη του ΑΡΧΕΛΩΝ εν μέσω οικονομικής κρίσης.

H ΑΝΕΚ LINES προέβη στην εν λόγω έκπτωση, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου, ενώ παράλληλα συμπεριέλαβε πληροφορίες για τον ΑΡΧΕΛΩΝ στο ετήσιο ημερολόγιό της, καθώς και φωτογραφικό υλικό του εθελοντή Κώστα Παπαφιτσώρου.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ εύχεται ότι και άλλες εταιρίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΑΝΕΚ, δίνοντας έμπρακτες αποδείξεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εν μέσω κρίσης και συμβάλλοντας στη φροντίδα των θαλασσίων χελωνών σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα