Η ανακύκλωση γίνεται παιχνίδι – Προσφορά στους φίλους του econews

Πολλοί γονείς είναι πλέον εξοικειωμένοι με την έννοια της ανακύκλωσης των απορριμμάτων που είναι κατασκευασμένα από χαρτί, γυαλί, πλαστικό ή μέταλλο.

Πόσο καλά όμως γνωρίζουμε την έννοια της «Οικιακής Κομποστοποίησης»; Και πόσο εύκολο είναι να εξηγήσουμε την λεπτομερή διαδικασία και εξέλιξή της στα παιδιά;

Το νέο εξειδικευμένο, καινοτόμο παιχνίδι “Worm Composting Pod” δίνει τη δυνατότητα με εύκολο, βιωματικό και εποπτικό τρόπο να κατανοήσουμε την διαδικασία της κομποστοποίησης, να φτιάξουμε λίπασμα από οικιακά οργανικά απορρίμματα και να φυτέψουμε ένα «μαγικό φασόλι» με ένα μήνυμα

για τα παιδιά!

Μοναδικά καινοτόμο, άριστα σχεδιασμένο και απλό στη χρήση του κάνει φιλική τη διαδικασία της κομποστοποίησης σε παιδιά και γονείς.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.letsgogreen.gr εδώ.

–Recycle Puzzle Set

Πρόκειται για ένα καινοτόμο παιχνίδι, που βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν την πλήρη διαδικασία της ανακύκλωσης χαρτιού.

Με τη βοήθεια του «Recycle Puzzle Set» τα παιδιά μπορούν να μετατρέψουν χαρτιά που δεν χρειάζονται πια, σε κομμάτια παζλ!!

Ενώνοντας μεταξύ τους τα κομμάτια παζλ, μπορούν να φτιάξουν ένα μεγάλο παζλ αποκλειστικά από ανακυκλωμένο χαρτί.

Με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μπορούν να φτιάξουν τα παζλ τους σε μοναδικά σχήματα και χρώματα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Παιχνίδι κατάλληλο για ομαδική δραστηριότητα, προάγει τη συνεργασία, τη βιωματική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση! Και αν ένα κομματάκι μας χαλάσει δεν υπάρχει πρόβλημα, το ξαναφτιάχνουμε από την αρχή!

Θα το βρείτε στο ηλεκτονικό κατάστημα www.letsgogreen.gr εδώ.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να τα αποκτήσετε, το www.letsgogreen.gr κάνει  έκπτωση 20%, αποκλειστικά στους αναγνώστες του www.econews.gr! 

Χρησιμοποιείστε κατά την παραγγελία σας το κουπόνι με κωδικό ECO2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα