Η Siemens συμμετέχει στην Ecotec 2012

16:54 14/3/2012 - Πηγή: Econews

Η Siemens A.E. συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην 5η Διεθνή Έκθεση «Ecotec 2012 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Μαρτίου 2012, στο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής.

Η Siemens, με τη μακροχρόνια εμπειρία της, άνω των 25 ετών, στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες

οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους επενδυτές να έχουν μία συνολική λύση, από έναν και μόνο κατασκευαστή, δίνοντας τους προστιθέμενη αξία, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμoύ όσο και σε επίπεδο εγγυήσεων.

Στο περίπτερο της Siemens A.E. (Δ4, Αίθουσα 5) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει η Siemens για φωτοβολταϊκές εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα, θα ενημερωθούν για τις κορυφαίες, σε παραγωγή ενέργειας, σειρές φωτοβολταϊκών μετατροπέων PVM (string) & PVS (central), τους κορυφαίους μετασχηματιστές ισχύος GEAFOL (20 years service free), τους πίνακες μέσης τάσης τύπου gas insulated 8DJH (20 years service free) και τις μοναδικές υλοποιήσεις φωτοβολταϊκών shelters των οποίων ο σχεδιασμός τους έχει γίνει βάσει ειδικού θερμικού μοντέλου που έχει αναπτύξει η Siemens.

Επίσης, έχει δοθεί έμφαση στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης Sitrain για φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν βασιστεί στην εμπειρία της Siemens, καθώς μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 10.000 εκπαιδευμένοι Έλληνες μηχανικοί στα προϊόντα και τις λύσεις Siemens.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν γύρω από τα προϊόντα διανομής ισχύος Χαμηλής Τάσης, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να συμβάλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα, στην ασφάλεια και στην προστασία ανθρώπων και περιουσιών, καθώς και στις βιώσιμες λύσεις στην παραγωγή και τη διαχείριση της πράσινης ενέργειας. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες λύσεις για συστήματα κίνησης ενός και δύο αξόνων Φωτοβολταϊκών Trackers, τα οποία προσφέρουν τοπικό και απομακρυσμένο έλεγχο για το σύνολο του πάρκου.

Ένα από τα βασικά εκθέματα στο περίπτερο της Siemens AE θα είναι ο μετατροπέας PVM20, ο οποίος έχει αναδειχτεί σε «Πρωταθλητή» στο τομέα της παραγωγής ενέργειας σε όποια εγκατάσταση τοποθετήθηκε στην Ελλάδα. Σε αυτό βέβαια συμβάλει η ποιοτική του υλοποίηση, η δυνατότητα ψύξης του χωρίς ανεμιστήρα καθώς και ο άμεσος έλεγχος του με ενσωματωμένο communication interface που διαθέτει.

Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Service της Siemens που καλύπτουν όλο το φάσμα απαραίτητων υπηρεσιών για φωτοβολταϊκά έργα (commissioning, maintenance, installation).

Keywords
Τυχαία Θέματα