Φωτοβολταϊκά: η Recom στην έκθεση Intersolar 2012 στο Μόναχο

13:05 5/6/2012 - Πηγή: Econews

Η Recom ΕΠΕ είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν στη φετινή διεθνή έκθεση “INTERSOLAR EUROPE 2012”, στο Μόναχο, από 13 έως 15 Ιουνίου 2012. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Recom θα παρουσιάσει στο κοινό, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Από τη μεγαλύτερη επένδυση

ισχύος δεκάδων MW, μέχρι το μικρότερο οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα, η Recom ΕΠΕ έχει αναδειχθεί ως ο ιδανικός συνεργάτης. Διατηρεί γραφεία και αποθήκες σε Ελλάδα και Γερμανία, γραφεία σε Ολλανδία και σταθερές συνεργασίες με εγκαταστάτες και επενδυτές σε Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο και Βουλγαρία.

Στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο της ενέργειας και με βαθιά γνώση της παγκόσμιας αγοράς. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, η Recom επέλεξε στρατηγικά να συνεργαστεί με τους κορυφαίους κατασκευαστές πάνελ παγκοσμίως, όπως Sunpower, Sharp, Canadian Solar, JA Solar, Renesola και κορυφαίους κατασκευαστές inverter όπως Power-One, SolarEdge & SMA,  παρέχοντας στους συνεργάτες της τα πλέον αξιόπιστα και δοκιμασμένα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι χιλιάδες επισκέπτες της από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών της Recom. Θα δοθούν λύσεις και αναμένονται νέες επενδυτικές ευκαιρίες τόσο από την εμπορία εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και από την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών εκτός Ελλάδας.

Η Recom είναι άλλωστε μια εταιρία με πωλήσεις εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων άνω των 5-7 MW μηνιαίως και με κατασκευές έως σήμερα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος άνω των 40 MW, ενώ διαθέτει έργα αδειοδοτημένα προς υλοποίηση, συνολικής ισχύος άνω των 30 MW.

Τα στελέχη της Recom θα περιμένουν τους επισκέπτες στην αίθουσα Β6, στο περίπτερο 433. Για προγραμματισμό συνάντησης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο +30 210 9609940 καθώς και στα [email protected] και www.recom.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα