Let’s Do It Greece στις 29 Απριλίου – Οι καθαρισμοί στην Αθήνα

15:19 25/4/2012 - Πηγή: Econews

Μετά από μήνες προετοιμασίας, στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας Let’s Do It, που ανέλαβε να διοργανώσει στην Ελλάδα η ΕΕΔΣΑ, σε συνεργασία με την «Ώρα για Δράση», έφτασε επιτέλους η μέρα για να καθαρίσουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!

Αυτήν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, χιλιάδες πολιτών από όλη την Ελλάδα, με την συνεργασία δήμων, φορέων και ειδικών ομάδων που συστάθηκαν γι αυτόν το

σκοπό, και οργάνωσαν τους δικούς τους καθαρισμούς, συμμετέχουν σε αυτήν την γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην χώρα μας! Περίπου 260 φορείς, ανάμεσά τους πάνω από 60 δήμοι και πολλά σχολεία, έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών που θα λάβουν μέρος είναι συγκινητικό (Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή στο http://letsdoitgreece.org/) .

Η ΕΕΔΣΑ διοργανώνει την δική της δράση καθαρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Το ραντεβού δίνεται κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης στις 10 το πρωί έναντι του σινεμά «Θησείο» στην οδό Αποστόλου Παύλου 7. Ο καθαρισμός θα διαρκέσει από τις 10 μέχρι την μία το μεσημέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα