H Intelen στο New York Venture Summit 2012 – Δικτύωση στις ΗΠΑ

13:34 13/6/2012 - Πηγή: Econews

Η Intelen, ανακοινώνει ότι θα είναι παρούσα, ως μία από τους top innovators, σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά και επενδυτικά events στην Ανατολική Ακτή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Το New York Venture Summit 2012, αποτελεί κορυφαίο γεγονός στον χώρο των venture capitals, όπου

επιλεγμένες start-ups, με στόχο την άντληση κεφαλαίων από Αμερικανούς επενδυτές και σχέδια επέκτασης στην Αμερικανική αγορά, θα παρουσιάσουν τα σχέδιά τους και τα προϊόντα τους σε περισσότερα από 60 VCs. Οι επιλεγμένες start-ups θα πρέπει να έχουν ήδη λάβει την πρώτη χρηματοδότηση και να βρίσκονται σε στάδιο πρώτης επέκτασης και δυναμικής ανάπτυξης (growth stage).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει pitching sessions, ομιλίες, face-to-face VC meetings, πολύ δυναμικό networking, coaching session και round tables για θέματα επενδύσεων και start-ups.

«Μετά την πρώτη επαφή μας, το fund raising και την συνεχή επικοινωνία που έχουμε από το 2010, με το οικοσύστημα της Silicon Valley, ήρθε η στιγμή να αλληλεπιδράσουμε και να κάνουμε τις πρώτες επαφές μας και με το start-up community του East Coast» αναφέρει ο Δρ. Βασίλης Νικολόπουλος, CEO και co-founder της Intelen.

«Το συγκεκριμένο event μας τίμησε με την επιλογή της κορυφαίας Ελληνικής CleanTech / Energy IT start-up να παρουσιάσει το πλάνο επέκτασής της στην Αμερικανική αγορά και να δικτυωθεί με τον επενδυτικό κύκλο της Νέας Υόρκης και της Βοστόνης, δύο πόλεις με πολύ ισχυρό start-up ecosystem» συμπληρώνει ο κ. Νικολόπουλος.

Η Intelen θα έχει επαφές και συναντήσεις στην Νέα Υόρκη και την Βοστόνη με πλήθος επενδυτών και advisors και θα παρουσιάσει το στρατηγικό της πλάνο για την άντληση επενδυτικών κεφαλαίων από Αμερικανικά VCs και ξένους θεσμικούς επενδυτές (Series A) που θα έχουν σαν στόχο την έναρξη και δυναμική επέκταση των υπηρεσιών της (Smart grids) στην Καλιφόρνια και την Βοστόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα