ExelGroup: συμμετοχή στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec 2012

12:09 8/3/2012 - Πηγή: Econews

Η ExelGroup, εταιρεία παραγωγής ελληνικών φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης και σταθερών βάσεων στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής, ανταποκρινόμενη στο έντονο ενδιαφέρον της αγοράς, συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec 2012.

Η 5η Διεθνής Έκθεση Ecotec θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου 2012 στο εκθεσιακό κέντρο ExpoAthens στην Ανθούσα Αττικής. Στόχος της έκθεσης

είναι να ενημερώσει το κοινό για τα πλεονεκτήματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), συμπεριλαμβανομένων και των φωτοβολταϊκών συστημάτων, τόσο όσον αφορά το περιβάλλον όσο και για τα οικονομικά οφέλη του κάθε επενδυτή.

Την ExelGroup μπορεί κανείς να την επισκεφθεί στην Αίθουσα 2, στο περίπτερο Δ4. Σε ένα χώρο 140 τ.μ. θα μπορέσουν οι επισκέπτες να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα φωτοβολταϊκά συστήματα που παράγει η εταιρεία, τόσο για στέγες σπιτιών και επιχειρήσεων όσο και για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της ExelGroup θα είναι στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά για μια ασφαλή και επικερδή επένδυση, όπως αυτή των φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθώς και για την εμπορική μας πολιτική.

Για την οργάνωση μιας προσωπικής συνάντησης κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Αλεξάνδρα Παπαμεντζελοπούλου (Τηλ.: 210 6410860 – E-mail: [email protected]).

Keywords
Τυχαία Θέματα