Τον Μάιο του 2023 το πρώτο μυθιστόρημα του Τομ Χανκς

Το πρώτο του μυθιστόρημα γράφει ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος έχει πειραματιστεί και στο παρελθόν με τη λογοτεχνία, αφού το 2017 είχε κυκλοφορήσει μία συλλογή διηγημάτων. Αυτή τη φορά όμως το εγχείρημά του είναι «εξαιρετικά φιλόδοξο», σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, που θα εκδώσει το έργο στις 9 Μαΐου 2023 ταυτόχρονα σε ΗΠΑ

και Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την περιγραφή του εκδοτικού οίκου, το The Making of Another Motion Picture Masterpiece εκτείνεται σε μία περίοδο 80 ετών και περιγράφει την ιστορία της παραγωγής ενός κινηματογραφικού έργου με υπερήρωες. Μεταξύ των χαρακτήρων που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μυθιστόρημα θα είναι ένας στρατιώτης που επιστρέφει από τον πόλεμο, ένα αγόρι με καλλιτεχνικό χάρισμα, ένας εμπνευσμένος αλλά εκκεντρικός σκηνοθέτης και ένας υπερόπτης ανερχόμενος αστέρας του κινηματογράφου.

«Η παραγωγή μιας ταινίας είναι πολύ σκληρή δουλειά, που χρειάζεται πολύ χρόνο και περιέχει πάρα πολλές στιγμές χαράς, πεταμένες πάνω σε ισάριθμα συναισθήματα αυτολύπησης. Είναι, απ’ όσο γνωρίζω, η καλύτερη δουλειά του κόσμου και το επάγγελμα με τις περισσότερες εκπλήξεις», δήλωσε ο Τομ Χανκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα