Αναζητώντας την ιδιοκτήτρια ενός χαμένου βιβλίου του 1943

Την ιδιοκτήτρια ενός παλιού βιβλίου που βρήκε σε έναν εδώ και δεκαετίες εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό στη Γαλλία αναζητά ένα ζευγάρι Βρετανών, με μοναδικό στοιχείο μία χειρόγραφη σημείωση στο εσωτερικό του.

Πρόκειται για μια έκδοση του Πίτερ Παν που χρονολογείται από το 1943 και στο εσωτερικό της είναι γραμμένες οι λέξεις: «Πολίν Όουεν, Χριστούγεννα 1943, με αγάπη από τη θεία

Ντόρις και τον θείο Φρεντ». Υπάρχει μάλιστα γραμμένη και η διεύθυνση της Πολίν Όουεν, στην πόλη Γουόλσολ.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Το βιβλίο βρέθηκε στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό μιας μικρής γαλλικής πόλης μεταξύ της Τουλούζης και του Μπορντό, τον οποίο πέρυσι αγόρασε το ζεύγος Γκριν για να τον ανακαινίσει και να τον μετατρέψει στο νέο του σπίτι. Μέσα στον σταθμό υπήρχαν αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων και η συγκεκριμένη έκδοση του Πίτερ Παν.

Μιλώντας στο BBC, η Τρέισι Γκριν ανέφερε ότι η Πολίν Όουεν «μπορεί να είναι τώρα 90 ετών ή, αν δεν ζει ακόμη, να έχει συγγενείς» που θα ήθελαν να δουν το βιβλίο. «Με έκανε να αναρωτηθώ αν αυτή η κυρία θα ήθελε να ξαναπιάσει στα χέρια της το βιβλίο της, εφόσον είναι ακόμη εν ζωή, και γι’ αυτό έχω προχωρήσει σε κάποιες έρευνες», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα