Στις 26 Ιανουαρίου 2024 κυκλοφορεί το Tekken 8

12:32 23/8/2023 - Πηγή: Plaisio

H Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο video και ο Katsuhiro Harada μίλησε για το παιχνίδι 

H Bandai Namco άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της για την κυκλοφορία του Tekken 8 και στο πλαίσιο του Opening Night Live παρουσίασε ένα νέο trailer.

Το

παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024 για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S και αναμένεται σε 3 εκδόσεις. Η βασική θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το Paul Phoenix Set και δύο avatar skins. Η Deluxe Edition θα περιλαμβάνει το Year 1 Pass, το Gold Suit Pack, το avatar skin Kinjin, το Paul Phoenix Set και δύο avatar skins. Τέλος, η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το Year 1 Pass, κλασικές στολές avatar από παλαιότερα games, τρία avatar skins, το Gold Suit Pack, το Kinjin avatar skin, το Paul Phoenix Set και δύο avatar skins.

Συνολικά, το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει με 32 μαχητές, πλήρως ανανεωμένους και σχεδιασμένους από το μηδέν. Τα γραφικά είναι αρκετά πιο λεπτομερή, ενώ και το νέο σύστημα μάχης Heat φέρνει την ένταση πιο κοντά στα μάτια του θεατή. Στο νέο trailer είδαμε το Arcade Quest, ένα νέο single player mode, όπου και προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας μέχρι και ξεχωριστών avatars από τον χρήστη.

Δες όλα τα νέα Plaisio @ Gamescom 2023, εδώ!

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Στις 26 Ιανουαρίου 2024 κυκλοφορεί το Tekken 8 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα