90s Kids, ετοιμαστείτε… Αγαπημένα games επιστρέφουν!

17:20 21/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Μήπως τα αγαπημένα σου games κυκλοφόρησαν στα 90s; Επιστρέφουν! Δες ποια είναι και πότε κυκλοφορούν!

Ο παράγοντας της νοσταλγίας πάντα έπαιζε τον ρόλο του στη βιομηχανία των video games και όχι μόνο. Remasters και remakes παιχνιδιών, εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Είτε είναι κάποιος τίτλος από το μακρινό παρελθόν, όπως το Alex Kidd in Miracle World. Είτε πιο πρόσφατοι τίτλοι

που με ένα καλό «ρετούς» αποτυπώνουν ακόμα καλύτερα την ιστορία τους, όπως το The Last of Us Part I.

Τέτοιοι τίτλοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν σε γοργούς ρυθμούς. Μόνο που, οι επόμενοι μήνες επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη γενιά. Τα παιδιά των 90s! Αν ήσουν παιδί τη συγκεκριμένη δεκαετία και έπαιζες video games, σίγουρα θα ξυπνήσουν πολλές μνήμες.

Παρακάτω θα βρεις μοναδικούς τίτλους που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, έρχονται σύντομα ή… κυκλοφόρησαν μέσα στο Καλοκαίρι!

Quake II – Άμεσα ΔιαθέσιμοPC / PS4 / PS5 / Xbox One / Xbox Series X|S / Nintendo Switch

Σε μια κυκλοφορία έκπληξη προχώρησε η Bethesda Softworks και οι developers id Software, στις 10 Αυγούστου. Ο λόγος για την remastered έκδοση του Quake II! Απόλαυσε τον κλασικό τίτλο με βελτιωμένα γραφικά, αλλά και το ολοκαίνουργιο expansion “Call of the Machine”. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει και την έκδοση Quake II 64.

Γέμισε το ψηφιακό σου πορτοφόλι με prepaid cards και ζήσε ξανά την περιπέτεια του Sci-fi FPS.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 – 24 Οκτωβρίου 2023PC / PS4 / PS5 / Xbox Series X|S / Nintendo Switch

Η εμβληματική σειρά Metal Gear Solid επιστρέφει! Το πρώτο μέρος της Master Collection περιλαμβάνει τα: Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και Metal Gear solid 3: Snake Eater. Η συλλογή έρχεται με πολλά bonuses, όπως το soundtrack και τα graphic novels που έχουν κυκλοφορήσει. Για να μην πεις κι εσύ «Snake? Snake?! Snaaaaaaake!», τώρα ξέρεις τι σε περιμένει!

Super Mario RPG – 17 Νοεμβρίου 2023Nintendo Switch

Έχουμε συνηθίσει τον… «υδραυλικό» της καρδιάς μας, να τον βλέπουμε σε κλασικές platforming περιπέτειες. Το Super Mario RPG, το 1996, παρουσίασε μια διαφορετική περιπέτεια του Mario! Με δημιουργούς την -τότε- Square, το παιχνίδι θύμιζε περισσότερο Final Fantasy, παρά το κλασικό Super Mario. Μετά από αρκετά χρόνια, η Nintendo αποφάσισε να κυκλοφορήσει το remake του τίτλου με ολοκαίνουργια γραφικά, διατηρώντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Ψήθηκες; Ρίξε μια προ-παραγγελία.

Tomba!PC / PS4 / PS5 / Nintendo Switch

O ήρωας με τα ροζ μαλλιά, Tomba, είναι ίσως από τους πιο χαρακτηριστικούς της εποχής του PS1. Η Limited Run Games ανακοίνωσε πως το ομότιτλο παιχνίδι επιστρέφει, σε συνεργασία με τον δημιουργό του Tokuro Fujiwara. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο μπορείς να φρεσκάρεις τη μνήμη σου με το trailer παρακάτω!

Gex TrilogyPC / PS4 / PS5 / Xbox Series X|S / Nintendo Switch

“It’s tail time!”, έλεγε η αγαπημένη μας σαύρα, Gex. Το πάθος του ήρωα για την τηλεόραση είναι τόσο δυνατό, που η Limited Run Games και η Square Enix τον μεταφέρουν στη μοντέρνα εποχή. Ο Gex επιστρέφει με μια συλλογή που αποτελείται από τα: Gex του 1995, Gex: Enter the Gecko που κυκλοφόρησε το 1998 και το Gex 3: Deep Cover Gecko του 1999. Ετοιμάσου να μπεις ξανά στο “Media Dimension” και να νικήσεις τον Emperor Rez. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής, αλλά έχουμε trailer! Ρίξε μια ματιά!

Αυτές είναι οι κλασικές σειρές που επιστρέφουν τους επόμενους μήνες!Μέχρι να κυκλοφορήσει το αγαπημένο σου, προετοιμάσου κατάλληλα. Ανανέωσε τον gaming εξοπλισμό σου και ετοιμάσου για πολλές ώρες παιχνιδιού!

The post 90s Kids, ετοιμαστείτε… Αγαπημένα games επιστρέφουν! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα