Σημαντική εκδήλωση έχει προγραμματίσει η Microsoft για τις 21 Σεπτεμβρίου

12:00 18/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν εκδηλώσεις το Φθινόπωρο και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς τυπικά περιμένουμε τις Apple, Google και Microsoft να ανακοινώσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες αυτή τη περίοδο.

Η Microsoft απέστειλε πρόσφατα προσκλήσεις

«save-the-date» σε δημοσιογράφους και συνεργάτες για μία «σπέσιαλ εκδήλωση» που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις ΗΠΑ, στις 21 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία πάντως δεν αποκάλυψε το παραμικρό για όσα πρόκειται να ανακοινώσει στην εκδήλωση οπότε το βασικό θέμα της παραμένει μυστήριο.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για την μεγάλη Φθινοπωρινή εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο για την παρουσίαση συσκευών Surface και άλλου εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία επιστρέφει στις εκδηλώσεις του… Σεπτεμβρίου μετά την περσινή εξαίρεση (είχε παρουσιάσει συσκευές Surface τον Οκτώβριο). Λογικά, περιμένουμε να παρουσιάσει νέες συσκευές Surface (λέγεται ότι θα δούμε τα Surface Go 4, Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 κ.ά.), να αναφερθεί σε εφαρμογές και υπηρεσίες που υποστηρίζονται πλέον από Τεχνητή Νοημοσύνη ή ακόμα και να αναφερθεί στα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει η επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 (π.χ. Microsoft Copilot, εγγενή υποστήριξη συμπιεσμένων αρχείων 7-Zip και RAR κ.ά).

Στα μέσα Σεπτεμβρίου (δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία), περιμένουμε επίσης από την Apple να ανακοινώσει τις νέες συσκευές iPhone (τα οποία από ότι φαίνεται θα διαθέτουν υποδοχή USB-C) ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, μία εκδήλωση θα πραγματοποιήσει και η Google όπου θα παρουσιάσει ολοκαίνουριες συσκευές Pixel.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν από την Microsoft, έχει προγραμματίσει event και η Amazon, στην οποία επίσης αναμένεται να παρουσιάσει νέο hardware. Και στις 27 Σεπτεμβρίου έχουμε και το Meta Connect για να μάθουμε περισσότερα για το Meta Quest 3 καθώς και για νέο λογισμικό και υπηρεσίες από την Meta.

The post Σημαντική εκδήλωση έχει προγραμματίσει η Microsoft για τις 21 Σεπτεμβρίου appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα