Οι πρώτες φωτογραφίες της «υδρόψυκτης» AMD Radeon RX 6900 XTX

15:20 27/4/2021 - Πηγή: Plaisio

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μίας κάρτας γραφικών της AMD, και πιο συγκεκριμένα ενός «engineering sample» της Radeon RX 6900 XTX, η οποία δείχνει «τερατώδης».

Όπως έκανε και παλαιότερα με τις κάρτες γραφικών Radeon R9 Fury X και Radeon RX Vega 64 Liquid Edition, η Radeon RX 6900 XTX εξοπλίζεται με ένα All-In-One (AIO) σύστημα υδρόψυξης κλειστού κυκλώματος προσφέροντας μεγάλες

δυνατότητες υπερχρονισμού.

Η κάρτα γραφικών βασίζεται στη «διαλεγμένη» GPU με την ονομασία Navi 21 XTXH, η οποία επιδεικνύει υψηλότερες δυνατότητες υπερχρονισμού σε σύγκριση με την Navi 21 XTX.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει τρεις κάρτες γραφικών που βασίζονται στην Navi 21 XTXH GPU, όπως είναι οι PowerColor RX 6900 XT Liquid Devil Ultimate, ASRock RX 6900 XT OC Formula και Sapphire RX 6900 XT Toxic Extreme ενδεχομένως το μοντέλο της AMD που απεικονίζεται στις φωτογραφίες να αποτελεί ένα δείγμα στο οποίο βασίστηκαν οι συνεργάτες ΑΙΒ (Add-in-Board) της εταιρείας για να εξελίξουν τα δικά τους μοντέλα. Επομένως, δεν είναι σίγουρο ότι θα «βγει στην παραγωγή» και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει ένα «engineering sample».

The post Οι πρώτες φωτογραφίες της «υδρόψυκτης» AMD Radeon RX 6900 XTX appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα