PlayStation: Νέο State of Play τα μεσάνυχτα 29/4 με επίκεντρο το Ratchet & Clank Rift Apart

18:40 26/4/2021 - Πηγή: Plaisio

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 29/4 «κολλάμε» στις οθόνες μας για να μάθουμε περισσότερα για το Ratchet & Clank Rift Apart για το PS5!

Στο νέο State of Play το οποίο είναι μόλις δύο ημέρες μακριά, θα δούμε περισσότερα για την νέα συμπρωταγωνίστρια με το όνομα Rivet, η οποία είναι ένα ακόμα μέλος του Lombax Resistance. Θα αποκαλυφτούν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ θα δείξουν 15 λεπτά ολόφρεσκου

gameplay.

Νωρίτερα η Sony διέθεσε νέο trailer στο οποίο εμφανίζεται η Rivet, αποκαλύφτηκε μουσική από το παιχνίδι μέσω SoundCloud, ενώ δόθηκαν λεπτομέρειες για την Digital Deluxe Edition που περιέχει πέντε φορεσιές για τον Rachet και την Rivet: The Imperial, Scavenger, Android, Rebel και Hacker που μάλιστα μπορείς να εναλλάξεις τα διάφορα κομμάτια όπως θέλεις για να τραβήξεις φωτογραφίες στο Photo Mode το οποίο για πρώτη φορά έρχεται σε τίτλο Ratchet and Clank!

Λίγο πριν υποδεχτείς την Μεγάλη Παρασκευή, συντονίσου ακριβώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα κανάλια Twitch ή YouTube του PlayStation για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την  επόμενη μεγάλη περιπέτεια Ratchet and Clank στο PlayStation 5! 

The post PlayStation: Νέο State of Play τα μεσάνυχτα 29/4 με επίκεντρο το Ratchet & Clank Rift Apart appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα