PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του Μαΐου!

09:13 29/4/2021 - Πηγή: Plaisio

Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, o Adam Michel (Senior Manager of Game Services Content, SIE) ανακοίνωσε τους τρεις δωρεάν τίτλους του Playstation Plus για το μήνα Μάιο!

Charge into battle, survive at sea, and smash the competition to pieces with May’s PlayStation Plus games. Playable on May 4: https://t.co/ZtoKbYN1nq

pic.twitter.com/gHrNReEKnZ

PlayStation (@PlayStation) April 29, 2021

Από τις 4 έως και τις 31 Μαΐου, οι συνδρομητές της υπηρεσίας και κάτοχοι Playstation 4 θα αποκτήσουν πρόσβαση στο FPS Battlefield V των EA DICE/Electronic Arts, αλλά και στο single-player survival Stranded Deep της αυστραλιανής Beam Team Games.

Παράλληλα, οι κάτοχοι PlayStation 5 θα λάβουν το full-contact racing game Wreckfest: Drive Hard, Die Last της THQ Nordic, στο οποίο νικητής δεν αναδεικνύεται αυτός που έχει το πιο γρήγορο αλλά το πιο… ανθεκτικό όχημα: με επικίνδυνες πίστες και ανακατασκευασμένα αυτοκίνητα (μέχρι και τρίκυκλα), δυνατότητες παραμετροποίησης στο γούστο του παίκτη, διαφορετικές θωρακίσεις, προφυλακτήρες, Challenge Modes και πολλά άλλα, ο οδηγός καλείται να «χτίσει» το όχημα του και να συνθλίψει τον ανταγωνισμό.

Ο εν λόγω τίτλος απαιτεί τακτική και υποστηρίζει online multiplayer για έως και 24 παίκτες (απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο και συνδρομή PlayStation Plus. Ισχύουν περιορισμοί ηλικίας. Δείτε εδώ για πλήρεις όρους και προϋποθέσεις).

The post PlayStation Plus: Ανακοινώθηκαν οι δωρεάν τίτλοι του Μαΐου! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα