Epic Games Store: Δωρεάν τα Prey, Jotun: Valhalla Edition, και Redout: Enhanced Edition

09:23 13/5/2022 - Πηγή: Plaisio

Το indie adventure Jotun: Valhalla Edition (Windows/macOS) της Thunder Lotus, το φημισμένο first-person shooter Prey (Windows) των Arkane Studios/Bethesda Softworks και το sci-fi racing Redout: Enhanced Edition (Windows) της 34BigThings είναι οι τίτλοι που προσφέρονται δωρεάν από το Epic Games Store έως και τις 19 Μαΐου (18.00 τοπική).

Το δωρεάν

παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας είναι ένα από τα λεγόμενα “Mystery Games” της Epic, επομένως δεν θα ξέρουμε τι είναι μέχρι να ανέβει και επίσημα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας την ερχόμενη Πέμπτη, στις 19 Μαΐου.

Μέχρι σήμερα, τα δωρεάν “Mystery Games” της Epic ήταν κάποιοι αξιοσημείωτοι AAA τίτλοι. Και ποιος ξέρει, μπορεί να τους προλάβει κάποια ενδεχόμενη… διαρροή.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Epic Games Store: Δωρεάν τα Prey, Jotun: Valhalla Edition, και Redout: Enhanced Edition appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα