Devolver Digital @ E3 2021: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις

19:05 13/6/2021 - Πηγή: Plaisio

Τα τρολλ της βιομηχανίας επιστρέφουν με καυστικό χιούμορ και παιχνίδια indie.

Η Devolver Digital είναι γνωστή για τις αντι-παρουσιάσεις της στην Ε3. Οι ανακοινώσεις της γίνονται εν μέσω καυστικού χιούμορ για το status quo της βιομηχανίας, παρωδώντας τον ξύλινο εταιρικό λόγο και τις πρακτικές κατά του καταναλωτή που υιοθετούν οι άλλοι εκδότες. Φέτος, έπιασαν στα «νύχια» τους τις συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το GamePass. Το αποτέλεσμα ήταν μια χαοτική και εξαιρετικά αστεία παρουσίαση που ενώ κράτησε λίγο μας έκανε

να γελάσουμε και να πεινάσουμε με τα άπειρα chili hot-dogs που έκαναν την εμφάνισή τους.

Μέσα στο χάος όμως, έχουμε ανακοινώσεις νέων και αρκετά υποσχόμενων παιχνιδιών!

Νέο gameplay από το Shadow Warrior 3

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το χαοτικό FPS Shadow Warrior 3 έρχεται μέσα στην χρονιά για το PS4, Xbox One και PC.

Trek to Yomi

To Trek to Yomi της Flying Wild Hog μας μεταφέρει στην αρχαία Ιαπωνία και ακολουθούμε έναν νεαρό samurai ονόματι Hiroki. Το ενδιαφέρον στιλ του παιχνιδιού μας μεταφέρει σε παλιές κλασσικές ταινίες της Toei στο στιλ Kurosawa. Έρχεται για PlatStation 5 και Xbox Series X|S το 2022.

Phantom Abyss

To Phantom Abyss είναι ένα dungeon crawler που βάζει τους παίκτες στα παπούτσια επίδοξων Indiana Jones για να εξερευνήσουν ναούς γεμάτους παγίδες και κινδύνους. Όμως ο κάθε παίκτης μπορεί να εξερευνήσει τον εκάστοτε ναό μόνο μια φορά. Αν πεθάνει ή φτάσει στο τέλος, ο ναός κλείνει για πάντα. Τα «φαντάσματα» των παικτών που είχαν επισκεφτεί πριν από αυτόν, είναι εκεί για να βοηθήσουν να ανακαλύψεις τις παγίδες.

Το παιχνίδι μπαίνει σε Early Access στο Steam στις 22 Ιουνίου.

Wizard with a Gun

Το παιχνίδι που όλοι κοιτάξαμε με δέος, είναι το Wizard with a Gun. Κυρίως γιατί έχει οπλισμένους μάγους με πυροβόλα όπλα και ακόμα αναρωτιόμαστε πως δεν το είχε σκεφτεί κανένας μέχρι τώρα. Πρόκειται για ένα multiplayer sandbox στο οποίο οι παίκτες χειρίζονται μάγους που τα «βγάζουν πέρα» σε έναν αφιλόξενο κόσμο με αλχημεία, μαγικά, μπαρούτι και μολύβι. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όσον αφορά τον οπτικό τομέα και θα μάθουμε παραπάνω τους επόμενους μήνες, μιας που ο τίτλος κυκλοφορεί το 2022 για PC και Nintendo Switch

Death’s Door

Στο Death’s Door οι παίκτες παίζουν ως ένα κοράκι που μαζεύει ψυχές. Σε αυτό το σκοτεινό παιχνίδι γρίφων, οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν μια κλεμμένη ψυχή εξερευνώντας τον περίεργο κόσμο του Death’s Door. Έναν κόσμο που ο θάνατος δεν έχει κανένα νόημα και όλα ζουν πολύ περισσότερο απ’ όσο έχουμε συνηθίσει. Σίγουρα ενδιαφέρον για όσους λατρεύουν τον Edgar Alan Poe τους συνοδευόμενο με μια γερή δόση cuteness. Κυκλοφορεί σε PC και Xbox Series X|S στις 22 Ιουλίου.

Inscryption

Αν κουράστηκες να βλέπεις μέχρι τώρα χαριτωμένα παιχνίδια με ένα φρικιαστικό twist, το Inscryption είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει escape room, παιχνίδι καρτών και roquelike και είναι απλά φρικιαστικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου με το ανάλογο στιλ γραφικών και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC.

Devolver Tumble Time

Μια διασκεδαστική ασχολία όταν βλέπει κάποιος παρουσίαση της Devolver είναι να ανακαλύψει ποια από τις τρολλιές είναι πραγματικό προϊόν προς πώληση. Το Devolver Tumble Time είναι ένα παιχνίδι για iOS και Android που παρωδεί την σκηνή του mobile gaming. Κυρίως διακωμωδεί τον τρόπο που επιλέγουν να διαφημιστούν και τις επιθετικές τακτικές που κάνουν τους παίκτες να κάνουν αγορές σε ένα app που αρχικά είναι δωρεάν. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Demon Throttle

Τελευταία ανακοίνωση είναι το Demon Throttle, ένα side-scroller shoot-em-up επηρεασμένο από την εποχή των 8-bit. Το Demon Throttle θα είναι διαθέσιμο σε ελάχιστα κομμάτια, μόνο physical και μέσω της Special Reserve Games. Όπως είπε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη κατά την παρουσίαση «Είναι μόνο physical, για να την βάλεις στο ράφι χωρίς να το παίξεις ποτέ ή για να το πουλήσεις για υπέρογκα ποσά αργότερα». Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2022 και οι προαναγγελίες θα γίνονται μόνο στην Special Reserve Games.

Ε3 2021: η μεγάλη all-digital γιορτή του gaming ξεκίνησε, μάθε όλες τις εξελίξεις στο Plaisio Blog!

The post Devolver Digital @ E3 2021: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα