Στο τέλος της χρονιάς οι αναβαθμίσεις των Cyberpunk 2077 και Witcher 3 για τις νέες παιχνιδοκονσόλες

14:35 2/9/2021 - Πηγή: Plaisio

Αν και η CD Projekt RED δεν έκανε γνωστές τις ημερομηνίες διάθεσης των πολυαναμενόμενων αναβαθμίσεων των τίτλων Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt για τις νέες παιχνιδοκονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X|S τουλάχιστον αποκάλυψε

ότι βρίσκονται εντός χρονοδιαγράμματος για να διατεθούν στα τέλη της χρονιάς.

Η εταιρεία έκανε λόγο για «τέλη του 2021» στην τελευταία έκθεση της για τα οικονομικά αποτελέσματα της για το πρώτο μισό της χρονιάς. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 40% των developers της CD Projekt RED εργάζεται στην next-gen αναβάθμιση του παιχνιδιού αλλά και σε θέματα που αφορούν την υποστήριξη.

Όσον αφορά στο Cyberpunk 2077 συγκεκριμένα, το χρονοδιάγραμμα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τις εξαγγελίες της εταιρείας τον περασμένο Ιανουάριο. Τον Ιούλιο επίσης που μας πέρασε, η CD Projekt RED είχε κάνει γνωστό στην WitcherCon ότι βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης μία δωρεάν αναβάθμισης τωρινής γενιάς για όσους έχουν το The Witcher 3: Wild Hunt στα PlayStation 4 και Xbox One και πως θα ήταν διαθέσιμη φέτος μαζί με ένα δωρεάν DLC. Τώρα μαθαίνουμε ότι πιθανότατα η κυκλοφορία θα συμπέσει με την προβολή της 2ης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Witcher τον Δεκέμβριο.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Στο τέλος της χρονιάς οι αναβαθμίσεις των Cyberpunk 2077 και Witcher 3 για τις νέες παιχνιδοκονσόλες appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα