Rise Up | Official Gameplay Trailer για το Marvel’s Midnight Suns!

13:32 2/9/2021 - Πηγή: Plaisio

Firaxis Games και 2K Games έδωσαν στη δημοσιότητα το “Rise Up” | Official Gameplay Trailer του επερχόμενου tactical RPG Marvel’s Midnight Suns, το οποίο μας μεταφέρει σε μία σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος της Marvel, όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις δαιμονικές

δυνάμεις του κάτω κόσμου.

Φανερά επηρεασμένος από το XCOM της Firaxis Games, ο τίτλος παρουσιάζει μία ομάδα γνωστών υπερηρώων – μέλη των Avengers, των X-Men και των Runaways – ως τελευταία γραμμή άμυνας της Γης.

Βάση για τη διαμόρφωση (Customization) αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων αποτελεί ένα παράξενο κτίσμα, το οποίο φέρει την ονομασία «The Abbey». Ωστόσο, οι φίλοι της Marvel θα αναγνωρίσουν πολλά διάσημα κτίρια – όπως το Avengers Tower και το Sanctum Santorum του Dr. Strange.

© 2021 MARVEL © 2021 Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games

Κάθα χαρακτήρας διαθέτει ειδικές δυνάμεις (card-based abilities), οι οποίες μεταφράζονται από το σύστημα μάχης και προσφέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης.

Παράλληλα, το αμερικανικό στούντιο ανακοίνωσε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει ένα ακόμα κλιπ, όπου θα δούμε τον Wolverine και τον Hunter (τον ήρωα που καλούμαστε να δημιουργήσουμε) να αντιμετωπίζουν τον Sabretooth.

Το Marvel’s Midnight Suns θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022, σε PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Steam/Epic Games Store) και Nintendo Switch.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Rise Up | Official Gameplay Trailer για το Marvel’s Midnight Suns! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα