Animal Crossing New Horizons: Έρχονται νέα updates!

10:32 28/7/2021 - Πηγή: Plaisio

Παρά την έλλειψη περιεχομένου των τελευταίων μηνών, η Nintendo υπόσχεται νέες δωρεάν προσθήκες για το 2021.

Me tweet της, η Nintendo of America ανακοίνωσε πως πέρα από το μικρό update στις 29 Ιουλίου, θα υπάρξουν μεγαλύτερα updates μέχρι το τέλος 2021.

In addition to these updates, more free

content for #AnimalCrossing: New Horizons is currently in development for later this year. More information will be shared in the future, so please stay tuned. Thank you for your support and patience.

Nintendo of America (@NintendoAmerica) July 27, 2021

Το Αnimal Crossing New Horizons είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Nintendo Switch, με πωλήσεις που έφτασαν τις 32.63εκ. αντίτυπα στο τέλος του Μαρτίου 2021. Πράγμα που το τοποθετεί στην θέση του δεύτερου πιο καλοπουλημένου τίτλου του Nintendo Switch, πίσω από το Mario Kart 8 Deluxe.

Η αρχική υποστήριξη της Nintendo υπήρξε υποδειγματική, με μικρά και μεγάλα updates που προσέθεταν νέα αντικείμενα, νέα συμβάντα όπως το Wedding Month τον Ιούνιο, νέα αντικείμενα ανάλογα με την περίσταση, όπως τα αντικείμενα Super Mario για τα γενέθλια της μασκώτ της Nintendo, την λειτουργία κολύμβησης που επιτρέπει στους παίκτες να πιάσουν μαλάκια και οστρακοειδή, συνεργασίες όπως αυτό με την Hello Kitty και άλλα πολλά. Όμως φαίνεται πως η υποστήριξη έχει κοπάσει με πολλούς παίκτες να βλέπουν τα ίδια events να επαναλαμβάνονται, ενώ πέρα από κάποια επιπλέον αντικείμενα, δεν έχουν γίνει νέες προσθήκες.

Όπως έχουν σημειώσει πολλοί παίκτες, αρκετοί χαρακτήρες και τα χαρακτηριστικά που τους αντιστοιχούν και είναι εμβληματικά για την σειρά Animal Crossing, ακόμα λείπουν.

Λέτε να πιούμε καφεδάκι από τα χεράκια του Rooster σύντομα;

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Animal Crossing New Horizons: Έρχονται νέα updates! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα