Forza Horizon 5: Νέες μαγευτικές screenshots από τις τοποθεσίες του παιχνιδιού

15:36 27/7/2021 - Πηγή: Plaisio

Όμορφες τοποθεσίες από το Μεξικό σαν καρτ-ποστάλ!

Η Microsoft και η Playground έδωσαν στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Forza Horizon 5. To νέο παιχνίδι μας ταξιδεύει στο Μεξικό και χωρίζεται σε 11 διαφορετικά biomes που οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν με τα οχήματά τους.

Ο χάρτης είναι μιάμιση φορά μεγαλύτερος από τον προηγούμενο τίτλο και αυτήν την φορά το τερέν θα έχει περισσότερη ποικιλομορφία αλλά και πιο ενδιαφέρον ανάγλυφο, αφού θα υπάρχουν μεγαλύτερες ανηφόρες

και περισσότερα μέρη που θα μπορείτε να κάνετε θεαματικά άλματα.

Αναλυτικότερα, τα biomes έχουν ως εξής:

Canyon

Tropical Coast

Farmland

Arid Hills

Jungle

Living Desert

Rocky Coast

Sand Desert

Swamp

Volcano

Urban City of Quanajuatο

Τα εντυπωσιακά περιβάλλονται δημιουργήθηκαν με νέες μεθόδους ώστε να είναι όσο πιο φωτορεαλιστικά γίνεται. Ταυτόχρονα, κάθε περιοχή θα έχει την δικιά της εναλλαγή εποχών με διαφορετικά καιρικά φαινόμενα. Ταυτόχρονα, οι περιοχές θα γίνονται ακόμα πιο ζωντανές με μοναδικά εφέ φωτισμού αλλά και μοναδικούς ήχους.

Το Forza Horizon 5 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox Series X|S και PC στις 9 Νοεμβρίου και θα κάνει το ντεμπούτο του κατ’ ευθείαν στο Game Pass.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Forza Horizon 5: Νέες μαγευτικές screenshots από τις τοποθεσίες του παιχνιδιού appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα