Amazon Alexa: Κατέβασμα παιχνιδιών από το Game Pass με φωνητική εντολή!

10:30 14/4/2021 - Πηγή: Plaisio

“Alexa, download Halo on my Xbox”

Μια νέα λειτουργία προστέθηκε για τους παίκτες Xbox Series X|S και Xbox One. Πλέον, μαζί με τις υπάρχουσες εντολές για Xbox, μπορούν να ζητήσουν

από την ψηφιακή βοηθό Amazon Alexa να κατεβάσει τίτλους από το Xbox Game Pass στις συνδεδεμένες τους κονσόλες.

Με χθεσινή ανακοίνωση της Microsoft, οι παίκτες μπορούν να συνδέσουν τον λογαριασμό Xbox στο Alexa App και απλά να της ζητήσουν κάποιον τίτλο της υπηρεσίας Game Pass, ώστε η κονσόλα να ξεκινήσει το κατέβασμα αν βρίσκεται σε κατάσταση low-power.

Μέσω της Alexa οι παίκτες μπορούν να ενημερωθούν επίσης για τα ποια είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της υπηρεσίας Game Pass, ποιες είναι οι νέες προσθήκες αλλά και να ρωτήσουν αν κάποιος τίτλος που τους ενδιαφέρει είναι διαθέσιμος στην υπηρεσία. Αρκεί βέβαια να έχουν ένα συμβατό έξυπνο ηχείο και μια κονσόλα Xbox.

Αν και η δυνατότητα δεν προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα ακόμα, εν τούτοις ο ελληνικός ιστότοπος του Xbox προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της Amazon Alexa τόσο στην κονσόλα τους αλλα και από το έξυπνο ηχείο τους, ενώ η λίστα εντολών βρίσκεται στο επίσημο αγγλικό site της Amazon.

The post Amazon Alexa: Κατέβασμα παιχνιδιών από το Game Pass με φωνητική εντολή! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα