Netflix | Army of the Dead: Γιατί τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα…

10:20 14/4/2021 - Πηγή: Plaisio

Το νέο επίσημο τρέιλερ για τοNetflix | Army of the Dead του Ζακ Σνάιντερ (Watchmen, Man of Steel, 300, Sucker Punch, Zack Snyder’s Justice League) μας μεταφέρει στο κατεστραμμένο Λας Βέγκας, το οποίο μετά από μία επίθεση… ζόμπι έχει αποκλειστεί από τον υπόλοιπο κόσμο!

Ο Σκοτ Γουόρντ (Ντέιβ Μπαουτίστα), ένας πρώην ήρωας του πολέμου των ζόμπι ο οποίος πλέον ψήνει μπέργκερ στα προάστια της πόλης που αποκαλεί σπίτι του, προσεγγίζεται από τον ιδιοκτήτη καζίνο Μπλάι Τανάκα (Χιρογιούκι Σανάντα) και δέχεται

μια μοναδική πρόταση: να πάει στην απαγορευμένη ζώνη με ζόμπι και να φέρει πίσω 200 εκατομμύρια δολάρια τα οποία βρίσκονται μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο κάτω από το Λας Βέγκας Στριπ, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται μέσα σε 32 ώρες να ρίξει πυρηνικά στην πόλη.

Image Courtesy: Netflix, Inc.

Χωρίς να έχει πολλά να χάσει, ο Γουόρντ αναλαμβάνει την αποστολή και συγκροτεί μια ετερόκλητη ομάδα ειδικών για τη ληστεία.

Με ελάχιστο χρόνο, ένα μοναδικά απροσπέλαστο χρηματοκιβώτιο και μια ορδή από γρηγορότερα και εξυπνότερα πρωτεύοντα ζόμπι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι θα συμβεί σε αυτήν τη μοναδική ληστεία: όσοι επιζήσουν, θα τα πάρουν όλα!

Τα «έξυπνα» ζόμπι του Ζακ Σνάιντερ έρχονται στο Netflix στις 21 Μαΐου, με πρωταγωνιστές τους Ντέιβ Μπαουτίστα, Έλα Παρνέλ, Ομάρι Χάρντγουικ, Άνα ντε λα Ρεγκέρα, Θίο Ρόσι, Ματίας Σβαϊγκχέφερ, Νόρα Αρνεζεντέρ, Χιρογιούκι Σανάντα, Τιγκ Νοτάρο, Ραούλ Καστίγιο, Χούμα Κουρέσι, Σαμάνθα Γουίν, Μάικλ Κάσιντι, Ρίτσαρντ Σιτρόν και Γκάρετ Ντίλαχαντ.

The post Netflix | Army of the Dead: Γιατί τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα… appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα