Όλα όσα χρειάζεσαι για gaming μετά μουσικής

Τα gaming soundtracks μπορεί να είναι αριστουργήματα. Πολλές φορές, όμως, θέλεις να απολαμβάνεις τη δική σου playlist ενώ παίζεις τα αγαπημένα σου video games. Δες, παρακάτω, πώς μπορείς να ακούσεις τις αγαπημένες σου λίστες ή podcasts ενώ παίζεις σε PlayStation, Xbox ή PC.

Άκουσε τις αγαπημένες σου playlists ενώ παίζεις PlayStation

Τόσο

το PS4 όσο και το PS5 διαθέτουν την εφαρμογή Spotify για να μπορείς να ακούς σχεδόν οτιδήποτε αγαπάς, αρκεί η κονσόλα να είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ. Μόλις ενεργοποιήσεις την εφαρμογή στο PS4 ή στο PS5, μπορείς να διαχειρίζεσαι τη μουσική σου από το Quick Menu ή το Control Centre, αντίστοιχα.

Ίσως θελήσεις να ρυθμίσεις τον ήχο της μουσικής και τον ήχο του παιχνιδιού για μεγαλύτερη ισορροπία. Για να μπορείς π.χ. να ακούς μεν την αγαπημένη σου μουσική, αλλά να μην «καλύπτει» τα εντυπωσιακά εφέ του παιχνιδιού σου. Και κάπου εδώ, ένα σετ gaming ακουστικών έρχεται να διευκολύνει τα πράγματα, αλλά και να ενισχύσει την εμπειρία. Ανάλογα με τα ακουστικά που έχεις επιλέξει, θα είσαι σε θέση να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ακρόαση μουσικής και στην ακρόαση των ηχητικών εφέ ή και διαλόγων ενός τίτλου.

Με ένα ποιοτικό gaming headset όπως το ADX Firestorm A01 Black/Orange θα απολαμβάνεις μεγαλύτερη πιστότητα και θα αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία της μουσικής όσο και του παιχνιδιού χωρίς να αλλοιώνεται ο ήχος. Φυσικά, μπορείς να εξετάσεις και τις αντίστοιχες προτάσεις για την κονσόλα σου, όπως το ένα σετ ακουστικών για το PS4 ή το επίσημο σετ ακουστικών Sony Pulse 3D PS5 Wireless.

Η αγαπημένη σου μουσική στο Xbox

Οι κονσόλες της Microsoft, Xbox One και Xbox Series, επίσης διαθέτουν το Spotify. Επομένως μπορείς να ακολουθήσεις σχεδόν τα ίδια βήματα που περιγράφονται παραπάνω. Με τη διαφορά ότι στα χειριστήρια Xbox One και Xbox Series S|X, θα πατήσεις το πλήκτρο Xbox Guide. Μπορείς πάντα να κατεβάσεις κι άλλες εφαρμογές streaming μουσικής όπως είναι τα Pandora και Music Cloud, ή μπορείς να ακούσεις τη δική σου μουσική από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου.

Μπορείς επίσης να ανεβάσεις τη μουσική βιβλιοθήκη σου στο OneDrive και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Groove στην κονσόλα σου. Έτσι θα μπορείς -ανά πάσα στιγμή- να αναπαράγεις τη μουσική που έχεις αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου, ακόμα κι αν δεν είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. Όλα αυτά ελέγχονται από το αντίστοιχο μενού της κονσόλας.

Αν θέλεις ένα gaming headset που θα είναι «ασορτί» με την κονσόλα σου και παράλληλα θα σου προσφέρει κρυστάλλινο ήχο, τότε θα σου προτείναμε να εξετάσεις μία πρόταση όπως το Deltaco GAM-128 Xbox Series X/S Black Headshet.

PC Gaming μετά μουσικής

Στο PC, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή από την οποία θέλεις να ακούσεις μουσική (Spotify, iTunes, Windows Media Player, YouTube κ.λπ.) και, στη συνέχεια, να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου playlist. Έπειτα μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι που θέλεις να παίξεις.

Αν διαθέτεις ένα σετ ακουστικών με έλεγχο έντασης και σίγασης μικροφώνου πάνω στο headset, όπως το ADX AFSH0520 7.1 Gaming Headset, θα έχεις τον πλήρη έλεγχο του ήχου σου χωρίς να διακόπτεις τη διασκέδασή σου.

Η μουσική συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, μας κάνει πιο δραστήριους και μπορεί να προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Έτσι, βάλε κι εσύ να «παίζει» η αγαπημένη σου playlist στα ακουστικά σου και δώσε περισσότερο χρώμα στο αγαπημένο σου χόμπι, το gaming!

The post Όλα όσα χρειάζεσαι για gaming μετά μουσικής appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα