Οικονομία και Απόδοση με τα Νέα Πλυντήρια και Στεγνωτήρια Morris

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να έχεις συσκευές πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων σου που να ανταποκρίνονται σε κάθε σου ανάγκη; Που να είναι τόσο προηγμένες, ώστε κάθε πλύσιμο να γίνεται απόλαυση, και ταυτόχρονα αρκετά οικονομικές ώστε να μη σκέφτεσαι δύο φορές πριν τις χρησιμοποιήσεις;
Σήμερα, θα ταξιδέψεις στον κόσμο των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Morris, όπου η καινοτομία συναντά την απόδοση. Με μεγάλες χωρητικότητες που σου επιτρέπουν να πλένεις και να στεγνώνεις περισσότερα ρούχα και με ενεργειακή αποδοτικότητα

που φροντίζει το περιβάλλον και την τσέπη σου, τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Morris είναι εδώ για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και το πλύσιμο των ρούχων σου μια εμπειρία πολυτέλειας. Έτοιμος να ανακαλύψεις πώς αυτές οι συσκευές μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σου;

 

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο Morris CIW-10718

Αν αναζητάς ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο για να καλύψεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου, το Morris CIW-10718 είναι η ιδανική λύση. Με χωρητικότητα 10 κιλών για πλύσιμο και 7 κιλών για στέγνωμα, είναι βέβαιο ότι κανένα ρούχο δεν θα μείνει εκτός κάδου, περιορίζοντας έτσι τον αριθμό των κύκλων πλυσίματος. Από αισθητικής πλευράς, ο μοντέρνος σχεδιασμός του θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Μοτέρ BLDC Inverter

Το μοτέρ είναι η καρδιά του πλυντηρίου σου, η δύναμή του για να σου προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος. Το μοτέρ προηγμένης τεχνολογίας τύπου BLDC Inverter με ενεργειακή απόδοση Α, της Morris, σου εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω με κατανάλωση ρεύματος έως και 70% χαμηλότερη σε σχέση με ένα κλασσικό μοτέρ. Λόγω της μικρότερης καταπόνησης των μερών του, η διάρκεια ζωής του μοτέρ παρατείνεται. Έτσι, το πλυντήριό σου διατηρείται σαν καινούργιο, με υψηλές επιδόσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, το επίπεδο εκπομπής θορύβου είναι τόσο χαμηλό, που δεν θα ενοχλήσει κανέναν, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Λειτουργία Ατμού

Το Morris CIW-10718 διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης ενός πλυντηρίου. Μια από αυτές είναι η λειτουργία ατμού. Έτσι, έχεις τη σιγουριά ότι τα ρούχα σου είναι απόλυτα καθαρά, χωρίς οσμές. Επιπλέον τα υφάσματα είναι πιο απαλά από ποτέ και το σιδέρωμα γίνεται πιο εύκολο. Πέρα από αυτό έχεις στη διάθεσή σου 14 διαφορετικά προγράμματα, μεταξύ των οποίο και ένα για γρήγορο πλύσιμο – στέγνωμα. Αν ωστόσο, κανένα από τα παραπάνω δεν μπορεί να καλύψει σε δεδομένη στιγμή μια ανάγκη σου, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου πρόγραμμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Στεγνωτήριο Morris MPD-1039 Norah

Το στεγνωτήριο Morris MPD-1039 Norah απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να συνδυάσεις τα πάντα σε μια συσκευή: Άριστα αποτελέσματα στεγνώματος, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ευελιξία, μοντέρνο design, ασφάλεια, ευκολία χρήσης είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ακόμα και μιας πολυμελούς οικογένειας.

Αποστείρωση για πιο καθαρά και ασφαλή ρούχα

Αν θέλεις όχι απλά να στεγνώνεις τα ρούχα σου αλλά και να αναβαθμίσεις την υγιεινή τους, απλά επίλεξε το Morris MPD-1039 Norah. Με τη λειτουργία αποστείρωσης θα έχεις τη βεβαιότητα ότι τα ρούχα είναι απόλυτα καθαρά και ασφαλή, απαλλαγμένα από μικρόβια και βακτήρια. Ιδιαίτερα χρήσιμη θα σου φανεί και η λειτουργία “Anti-Wrinkle” που προστατεύει τα ρούχα από το τσαλάκωμα και κάνει πιο εύκολο το σιδέρωμά τους.

Ενεργειακή κλάση Α+++

Η ενεργειακή κλάση Α+++ σημαίνει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, που φτάνει τις 211 kWh ανά έτος. Έτσι, όχι μόνο στεγνώνεις και αποστειρώνεις τα ρούχα σου, αλλά κάνεις οικονομία, έχοντας τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τα χρήματά σου για την κάλυψη και άλλων σημαντικών αναγκών του νοικοκυριού σου. Η συσκευή διαθέτει 14 προγράμματα και σύστημα στεγνώματος με αντλία θερμότητας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται ηλεκτρονικά μέσω της διαισθητικής και άκρως φιλικής οθόνης LED. Ενδείξεις όπως αυτή για τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας, για τον καθαρισμό των φίλτρων και για την πληρότητα του δοχείου νερού, θα σου προσφέρουν ανά πάσα στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ακόμα, οι δυνατότητες επιλογής στεγνώματος με βάση το επίπεδο ή τον χρόνο, αυξάνουν την ευελιξία που θα έχεις αν επιλέξεις το Morris MPD-1039 Norah  για το νοικοκυριό σου.

Πλυντήριο ρούχων Morris WIW-31214PGB

Με κάδο χωρητικότητας 12 κιλών, 14 διαφορετικά προγράμματα μεταξύ των οποίων και ένα γρήγορο των 15 λεπτών και λειτουργία αποστείρωσης, το πλυντήριο ρούχων Morris WIW-31214PGB καλύπτει κάθε σου ανάγκη με απόλυτη ευελιξία και κυρίως, με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος λόγω της ενεργειακής του κλάσης Α. Η μοντέρνα γραμμή του και η αποδοτικότητα που θα σου προσφέρει θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Μοτέρ BLDC Inverter

Τέσσερα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει η κινητήρια δύναμη ενός πλυντηρίου. Υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, χαμηλό επίπεδο θορύβου και μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα αυτά θα τα βρεις στο Morris WIW-31214PGB, που με το υψηλής τεχνολογίας μοτέρ BLDC Inverter το οποίο φτάνει ακόμα και τις 1400 στροφές, υπόσχεται μείωσης της δαπάνης για ηλεκτρικό ρεύμα σε ποσοστό που φτάνει το 70%. Με τα προγράμματα που διαθέτει για κάθε είδους διαφορετική χρήση και τη νυχτερινή λειτουργία για ακόμα πιο ήσυχη λειτουργία θα καλύψεις όλες σου τις ανάγκες χωρίς περισπασμούς από τον θόρυβο.

Λειτουργία καθαρισμού με ατμό

Αν θέλεις, πριν από την κύρια πλύση μπορείς να προσθέσεις τη λειτουργία ατμού. Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει, η διάρκειά της είναι περίπου 15 έως 30 λεπτά. Είναι πολύ χρήσιμη και αυξάνει την απόδοση του πλυσίματος, ειδικά αν χρησιμοποιείς προγράμματα χαμηλών θερμοκρασιών. Ο ζεστός ατμός που παράγεται αποστειρώνει έως και 99,99% τα ρούχα, κάνοντάς τα ακόμα πιο ασφαλή και υγιεινά για εσένα και τα μέλη της οικογένειάς σου. Την ίδια στιγμή, τα ρούχα φρεσκάρονται και απαλλάσσονται από όλες τις οσμές.
Κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις είναι ότι το Morris WIW-31214PGB διαθέτει και πρόγραμμα αυτοκαθαρισμού του κάδου σε θερμοκρασία 90 βαθμών. Έτσι, ο κάδος μένει πάντοτε καθαρός, χωρίς οσμές, έτοιμος να υποδεχτεί τα ρούχα σου.

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Morris αποδεικνύουν ότι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τις προηγμένες τους λειτουργίες, η Morris δεσμεύεται να παρέχει λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή σου και προστατεύουν το περιβάλλον. Αγκάλιασε την καινοτομία που φέρνουν τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Morris στο σπίτι σου και απόλαυσε την απαράμιλλη ευκολία και αποδοτικότητα που προσφέρουν.

The post Οικονομία και Απόδοση με τα Νέα Πλυντήρια και Στεγνωτήρια Morris appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα