Ζήσε την επανάσταση στο πλύσιμο με τα έξυπνα πλυντήρια LG

Η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο στοιχείο στην καθημερινότητά σου στο σπίτι, φέρνοντας επαναστατικές αλλαγές ακόμα και στις πιο κλασικές συσκευές του σπιτιού σου. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα αυτής της τεχνολογικής εξέλιξης είναι τα έξυπνα πλυντήρια της LG.
Μαζί, θα εξερευνήσουμε πώς αυτές οι καινοτομίες έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία πλυσίματος, καθιστώντας τη ζωή σου πιο εύκολη και τα ρούχα σου αστραφτερά καθαρά.
Έλα να γνωρίσεις τις κορυφαίες τεχνολογίες των πλυντηρίων της LG και τα εμβληματικά πλυντήρια LG F4R9009TPWC, LG F2R7009TSSB Slim, LG F4R5013TSMB και μάθε πώς

τα έξυπνα πλυντήρια της LG μεταμορφώνουν τη διαδικασία πλυσίματος, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και προσφέρουν την καθαριότητα και τη φροντίδα που θέτουν νέα στάνταρ στην περιποίηση των ρούχων.

 

Τεχνολογία AI DD

Το νέας γενιάς μοτέρ της LG τύπου DD κάνει πραγματικότητα το “έξυπνο πλυντήριο”, απλοποιώντας τη λειτουργία του. Η τεχνητή του νοημοσύνη χρησιμοποιεί έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, αναγνωρίζει την απαλότητα των υφασμάτων και επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες κινήσεις για τον κάδο, κάτι που οδηγεί σε καλύτερη προστασία των ρούχων σου.
Το κάθε ύφασμα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Ακόμα και τα βαμβακερά χωρίζονται σε διαφορετικούς τύπους. Τα πλυντήρια της LG φροντίζουν για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων ανιχνεύοντας το πόσο μαλακά είναι με βάση το φορτίο στον κάδο και εφαρμόζοντας στη συνέχεια αυτόματα τα στάδια της πλύσης.
Η τεχνολογία AI DD της LG θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σου για βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης, καθώς είναι διαθέσιμη σε τρεις κύκλους, βαμβακερά, μικτά και εύκολο σιδέρωμα.

Τεχνολογία SΤΕΑΜ+

Η τεχνολογία SΤΕΑΜ+ που χρησιμοποιεί η LG απευθύνεται σε εσένα που θέλεις κάτι περισσότερο από ένα “έξυπνο πλυντήριο”. Ναι μεν ο βασικός προορισμός της συσκευής είναι τα άριστα αποτελέσματα πλύσης, τι γίνεται όμως με το μετά, δηλαδή με την υγιεινή των ρούχων και το σιδέρωμα; Το SΤΕΑΜ+ χρησιμοποιεί ατμό και μειώνει τις ζάρες κάνοντας το σιδέρωμα πιο εύκολο και γρήγορο. Όσο για τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και άλλα αλλεργιογόνα, αυτά εξαλείφονται σε ποσοστό έως και 99,9%*, προσφέροντάς σου τη σιγουριά ότι τα ρούχα που φοράς εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό απαλλαγμένα από βλαπτικούς μικροοργανισμούς.

*Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF και μειώνει κατά 99,9% τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης.

Πλυντήριο Ρούχων LG F4R9009TPWC

Το πλυντήριο ρούχων LG F4R9009TPWC αναλαμβάνει να γίνει ένας από τους ήρωες του νοικοκυριού σου, προσφέροντάς άψογα αποτελέσματα πλύσης και τη μέγιστη δυνατή προστασία των ρούχων σου χάρη στην τεχνολογία AI DD. Η μέγιστη χωρητικότητά του είναι 9 κιλά και είναι βέβαιο ότι θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες με ταυτόχρονη εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος.

Ενεργειακή κλάση Α

Το LG F4R9009TPWC φροντίζει για την τσέπη σου και την οικονομία του νοικοκυριού σου, καθώς τοποθετείται στην ενεργειακή κλάση Α, την υψηλότερη με βάση τις προδιαγραφές της ΕΕ. Έτσι επιτυγχάνεις εξοικονόμηση ενέργειας και έχεις έναν λόγο λιγότερο να ανησυχείς για το αν ο λογαριασμός του ρεύματος έρθει φουσκωμένος.

TurboWash 360˚

Με την τεχνολογία TurboWash 360˚ περνάς λιγότερο χρόνο βάζοντας πλυντήριο και σου μένει περισσότερη ενέργεια για να αφιερώσεις σε πιο παραγωγικές εργασίες. Μέσα σε μόλις 39 λεπτά έχεις ρούχα απόλυτα καθαρά. Η τεχνολογία αυτή δουλεύει με τρόπο που μειώνει τον συμβατικό χρόνο πλύσης, χωρίς εκπτώσεις στις επιδόσεις της συσκευής. Αν έχεις την απορία πως είναι δυνατό αυτό, η απάντηση είναι πως το πετυχαίνει μέσω εκτοξευτήρων, που κατευθύνουν το νερό και το απορρυπαντικό προς τέσσερις διαφορετικές πλευρές. Με το TurboWash 360˚ εξασφαλίζεις μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, μείωση της φθοράς του πλυντηρίου λόγω χρήσης και περισσότερη φροντίδα των ρούχων σου, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση νερού και απορρυπαντικού.

Αθόρυβο και έξυπνο

Το μοτέρ τύπου Inverter Direct Drive με το οποίο είναι εφοδιασμένο το LG F4R9009TPWC εξασφαλίζει κορυφαία αξιοπιστία με λιγότερο θόρυβο. Ενώ η συσκευή λειτουργεί, δεν αποσπά την προσοχή σου από το διάβασμα, μια συζήτηση, την παρακολούθηση ενός προγράμματος ή από τον ύπνο. Χάρη στην τεχνολογία ThinQ μπορείς να επικοινωνείς με το πλυντήριό σου εξ’ αποστάσεως, μέσω σύνδεσης Wi-Fi, έχοντας πρόσβαση στον χειρισμό των λειτουργιών του αλλά και στη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης.

Πλυντήριο Ρούχων LG F2R7009TSSB Slim

Το LG F2R7009TSSB Slim απευθύνεται σε εσένα που δεν διαθέτεις πολύ χώρο, όμως θέλεις ένα πλυντήριο με μεγάλη χωρητικότητα. Διαθέτει όλες τις τεχνολογίες της LG, όπως AI DD και Steam+, που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες μέχρι σήμερα την πλύση των ρούχων, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Μεγάλη χωρητικότητα και μικρές διαστάσεις

Αν ο χώρος σου είναι στενός, το LG F2R7009TSSB Slim θα σε βολέψει απόλυτα. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 85 x 60 x 47,5 εκ. και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να το χωρέσεις παντού, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στο νοικοκυριό σου. Ο κάδος του μπορεί να φορτωθεί με έως και 9 κιλά ρούχα, ποσότητα επαρκής για να καλύψεις τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Είναι ενεργειακής κλάσης Α, άρα θα σου προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα πλύσης, δίχως να επιβαρύνει τον ετήσιο προϋπολογισμό σου.

Κομψός σχεδιασμός και άνεση χρήσης

Ο σχεδιασμός του LG F2R7009TSSB Slim είναι τόσο κομψός και μοντέρνος, που θα ταιριάξει απόλυτα όπου και αν το τοποθετήσεις. Η οθόνη ενδείξεων προσφέρει εξαιρετική ορατότητα, ενώ μεγαλύτερες σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα είναι οι διαστάσεις του κεντρικού ρυθμιστικού κουμπιού, το οποίο διαθέτει πλέον μεταλλικό φινίρισμα. Η πόρτα του είναι επίσης κομψή, κατασκευασμένη από ανθεκτικό, ενισχυμένο γυαλί. Ιδιαίτερα ανθεκτικό είναι το φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ανυψωτικό κάδου, που πληροί τα απαραίτητα επίπεδα υγιεινής με βάση τους κανονισμούς της ΕΕ.
Η άνεση χρήσης επεκτείνεται με τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του πλυντηρίου. Μέσω του smartphone σου, μπορείς να συνδέεσαι με τη συσκευή σου χρησιμοποιώντας Wi-Fi, όχι μόνο για να ελέγχεις τις λειτουργίες της, αλλά και για να κατεβάζεις νέα προγράμματα πλύσης. Η τεχνολογία ThinQ, κάνει το πλυντήριό σου πραγματικά πιο έξυπνο, αφού σκέφτεται για εσένα πριν καν του το ζητήσεις.

Τεχνολογία 6 Motion και TurboWash

Με την τεχνολογία 6 Motion γίνεται πραγματικότητα το βέλτιστο πλύσιμο των υφασμάτων. Εσύ απλά επιλέγεις το επιθυμητό πρόγραμμα πλύσης και το σύστημα 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις. Το πλεονέκτημα που απολαμβάνεις είναι διπλό. Άψογη φροντίδα και τέλεια καθαριότητα των ρούχων σου.
Παράλληλα, με την τεχνολογία TurboWash εξασφαλίζεις καθαρά ρούχα μέσα σε λιγότερο από 40 λεπτά, κάνοντας οικονομία σε χρόνο και χρήμα. Χάρη σε ειδικούς πίδακες που εκτοξεύουν το νερό και το απορρυπαντικό σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, δίχως εκπτώσεις στις επιδόσεις, έχεις σε πολύ λίγο χρόνο ρούχα που λάμπουν από καθαριότητα και φρεσκάδα.

Πλυντήριο Ρούχων LG F4R5013TSMB

Το πλυντήριο ρούχων LG F4R5013TSMB θα σηκώσει όλο το βάρος των ρούχων που θέλεις να πλύνεις, καθώς η χωρητικότητα του κάδου του ξεπερνάει τα συνηθισμένα επίπεδα. Ταυτόχρονα, θα σου προσφέρει ρούχα που λάμπουν από καθαριότητα απαλλαγμένα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς, αφού ενσωματώνει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ως σήμερα είχες στο μυαλό σου την τέλεια πλύση των ρούχων.

Κάδος μεγάλης χωρητικότητας

Με κάδο που χωράει έως 13 κιλά, το LG F4R5013TSMB είναι προορισμένο να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων οικογενειών, νοικοκυριών με μικρά παιδιά που λερώνουν πολλά ρούχα μέσα στην ημέρα, ακόμα και του φοιτητή που επιστρέφει στο σπίτι του μετά από πολύ καιρό με μια μεγάλη στοίβα άπλυτα. Δουλεύει στις 1400 στροφές ανά λεπτό για την αποτελεσματική απομάκρυνση της υγρασίας από τα υφάσματα, με ταυτόχρονη οικονομία στο ρεύμα χάρη στην ενεργειακή κλάση Α όπου ανήκει. Έτσι, απολαμβάνεις ποιότητα, οικονομία, υγιεινή με μια και μόνο συσκευή, όπως επίσης και ρούχα που δεν θα σε δυσκολέψουν στο σιδέρωμα, χάρη στην τεχνολογία Steam+, που αφαιρεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις ζάρες.

Ανθεκτικότητα και Υγιεινή

Επιλέγοντας ένα πλυντήριο ρούχων, δύο από τους βασικούς παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την τελική απόφαση είναι η ανθεκτικότητα και η υγιεινή. Το LG F4R5013TSMB πληροί όλους τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές της EE σε αυτές τις κατηγορίες. Πως; Διαθέτει κομψή πόρτα από ενισχυμένο γυαλί και ανθεκτικό ανυψωτικό κάδου από ανοξείδωτο χάλυβα. Η ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με την ποιότητα των υλικών και εσύ βάζεις στο νοικοκυριό σου μια συσκευή που δεν θα την αποχωριστείς για πολλά χρόνια.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του χρήστη

Μέσα από 12 διαφορετικά προγράμματα, σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για κάθε διαφορετικό τύπο υφάσματος. Ακόμα και αν βιάζεσαι ή τα ρούχα σου θέλουν απλά ένα φρεσκάρισμα, υπάρχει το γρήγορο πρόγραμμα, που μόλις σε 14 λεπτά θα προσφέρει στα υφάσματα όλη την απαραίτητη φρεσκάδα.
Η λειτουργία TurboWash δηλώνει την παρουσία της σε μια ακόμα συσκευή και έτσι μέσα σε μόλις 39 λεπτά έχεις το αποτέλεσμα που πάντοτε επιθυμούσες, με οικονομία σε ρεύμα, νερό και απορρυπαντικό, χάρη στους προηγμένης τεχνολογίας εκτοξευτήρες που υπάρχουν στον κάδο. Όσο για τον βέλτιστο ρυθμό κίνησης, αναλαμβάνει το σύστημα 6 Motion, που κατευθύνει τον κάδο πλύσης όπως ακριβώς πρέπει, για την καλύτερη δυνατή φροντίδα και καθαριότητα των αγαπημένων σου ρούχων.
Τέλος, με το Smart Diagnosis που μπορείς να έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου, έχεις πλήρη εικόνα για την κατάσταση του πλυντηρίου σου.

The post Ζήσε την επανάσταση στο πλύσιμο με τα έξυπνα πλυντήρια LG appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα