Οι ανακοινώσεις της Google στο Pixelevent

Η πρωτότυπη παρουσίαση της Google έλαβε χώρα στα πανέμορφα και πρωτότυπα σχεδιασμένα γραφεία της στη Νέα Υόρκη. Βασικό θέμα της παρουσίασης ήταν η κυκλοφορία των δυο καινούριων της smartphone Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Pixel phones

Με την παρουσίαση αυτών των smartphones η Google

θέλησε να τονίσει το γεγονός ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αποτελούν το κέντρο μέσα σε ένα σύνολο τεχνολογικών συσκευών που σκοπό έχουν να κατανοούν και να καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη. Τα κινητά Pixel καταφέρνουν άριστα τα παραπάνω, αφού παίρνουν όλες τις υπηρεσίες βοήθειας της Google και τις προσαρμόζουν στις επιθυμίες και τα «θέλω» του κατόχου τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του εγκεφάλου της διαδικασίας του Google Tensor, ενός AI επεξεργαστή, ο οποίος βγαίνει στην αγορά μετά από πολύχρονη μελέτη και έρευνα, αφού δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης του αναπτυγμένου software της Google με ένα αντάξιο σύνολο hardware. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αποτελεί δημιούργημα της ίδιας εταιρίας, και για αυτό τον λόγο αποδίδει καλύτερα. Τέλος, διαμορφώνει τη συσκευή ειδικά για τον χρήστη της, κατανοώντας τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Το καινούριο Android 12UI που χρησιμοποιούν τα δυο κινητά τηλέφωνα είναι πιο διαδραστικό από ποτέ, περιλαμβάνοντας με τη βοήθεια του Materialyou αναδιαμορφωμένες λειτουργίες της Google (photos, maps, Gmail, search, translate).

Ακόμα, με το At a glance widget που εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί εύκολα να έχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες ημερολογίου, ταξιδιών, καθώς και σε πληθώρα άλλων πληροφοριών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Βασικό χαρακτηριστικό των κινητών αυτών αποτελούν οι καινούριες και πιο έξυπνες κάμερες που έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται στον χώρο και να δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, υποβοηθούμενες από τον αισθητήρα laser αυτόματης εστίασης.

Τα πλεονεκτήματα που προσδίδουν οι κάμερες αυτές οφείλονται στις εξής λειτουργίες:

Face Deblur: Εντοπίζει και διορθώνει τα θολά πρόσωπα της εικόνας.

Magic Eraser: Εύκολη αφαίρεση αντικειμένων (photobomb)

Real Tone: Αποδίδει στο βέλτιστο τη διαφορετικότητα των δερματικών τόνων, αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου.

Motion Mode, Astrophotography Timelapse

Quick tap to snap: Με διπλό tap στο πίσω μέρος του κινητού ανοίγει αυτόματα η κάμερα του snapchat, για να απαθανατίζεται η κάθε στιγμή πριν αυτή χαθεί.

Η Google έκανε μεγάλα βήματα και στον τομέα της ασφάλειας με το Titan M2, προσφέροντας στους χρήστες την καλύτερη προστασία τόσο για αυτούς όσο και για τις συσκευές τους.

Επίσης, με το Private Computer Core διασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα και τις σημαντικές πληροφορίες που έχει χρησιμοποιήσει ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον όποτε και αν αυτά βρίσκονται σε κίνδυνο. Επιπλέον, παρέχονται τουλάχιστον 5 χρόνια ασφάλειας , διασφαλίζοντας την καλύτερη και πιο αξιόπιστη προστασία.

Επιπρόσθετα, η ζωή των χρηστών γίνεται πιο εύκολη με τις λειτουργίες φωνητικής αναγνώρισης της Google, αφού γρήγορα και με απλές εντολές παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης ξυπνητηριού και απάντησης ή απόρριψης τηλεφωνήματος.

Κάποια ακόμη αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των δυο τηλεφώνων είναι η προσαρμοσμένη μπαταρία μιας μέρας με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, καθώς και η εξαιρετικά μεγάλη παλέτα χρωμάτων συσκευής, από την οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτή που τον αντιπροσωπεύει, ενώ το Gorilla Glass Victus προσδίδει αίσθημα ασφάλειας ακόμα και στους πιο αδέξιους και απρόσεκτους χρήστες. Και τα δυο κινητά είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη.

Το Pixel 6 Pro είναι πλέον η ναυαρχίδα της σειράς Pixel, μιας και αποτελεί το γρηγορότερο και εξυπνότερο μοντέλο της σειράς μέχρι και σήμερα. Βασική διαφορά του από το Pixel 6, πέρα από τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία, το Pro triple camera σύστημα με τηλεφακό και με ultra wide μπροστινή camera. Αναλυτικά, τα δυο καινούρια κινητά τηλέφωνα έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά κάμερας:

Pixel 6Pixel 6 ProΠίσω κάμερα4K 30/60fps4K 30/60fps1080p 30/60fps1080p 30/60fpsΜπροστινή κάμερα1080p 30/60fps4K 30fps1080p 30/60fpsΛειτουργίες κάμεραςΥποστήριξη βίντεο αργής κίνησης μέχρι 240 FPS4K time lapse με σταθεροποίησηAstrophotography time lapseΟπτική σταθεροποίηση φωτογραφιώνΣταθεροποίηση βίντεο4K σινεματική σταθεροποίηση βίντεο4K κλειδωμένη σταθεροποίηση βίντεο1080p ενεργή σταθεροποίηση βίντεοDigital zoom μέχρι 7x

Το Pixel 6 έχει οθόνη 6,4 ίντσες με 90 HZ, ενώ το Pixel 6 Pro έχει οθόνη 6,7 ίντσες με 120

The post Οι ανακοινώσεις της Google στο Pixelevent appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα