Κομψότητα και εντυπωσιακό design με τα νέα LG InstaView ψυγεία!

Η LG ξεχωρίζει για τις σύγχρονες, από κάθε άποψη οικοσκευές της και δη τους εξαιρετικούς της ψυγειοκαταψύκτες. Ειδικά τα Side-by-Side ψυγεία της εταιρείας είναι δημοφιλή για τον κομψό τους σχεδιασμό, την εξαιρετική ψύξη, αλλά και τη συνολική ευκολία που προσφέρουν στον καταναλωτή.

Γι' αυτό, αξίζει κανείς να τσεκάρει τα νέα InstaView Door-in-Door ψυγεία με τις πολλές καινοτομίες στον σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την LG Electronics

(LG) με έμφαση στο γεγονός ότι αξιοποιούν τις καταξιωμένες τεχνολογίες της LG, οι οποίες συνολικά διατηρούν τη φρεσκάδα των τροφίμων για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δηλαδή, σε αυτή τη σειρά προϊόντων υπάρχει στον βέλτιστο βαθμό ο σωστός συνδυασμός κομψότητας και αποτελεσματικότητας! Αυτό που τελικά χρειάζεται κάθε σπίτι και νοικοκυριό!

Κομψότητα, φινίρισμα και μοντέρνα σχεδίαση

Το καλαίσθητο και μοντέρνο της σειράς είναι εμφανές με την πρώτη ματιά εδώ και κάποια χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, η χρήση ανοξείδωτου ατσαλιού συνεισφέρει στην κομψή σχεδίαση, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει έντονα την αίσθηση της οπτικής ισορροπίας και της ενότητας! Γενικά, με το στυλάτο μαύρο πλαίσιο τα ψυγεία InstaView Door-in-Door εναρμονίζονται με τις υπόλοιπες συσκευές στην κουζίνα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ήρεμου, φιλόξενου και κομψού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, τα φετινά μοντέλα InstaView έχουν ακόμα πιο μοντέρνα εμφάνιση. Αυτό επιτυγχάνεται με το φιμέ γυάλινο πάνελ που εκτείνεται σε όλο το πάνω μισό μέρος της δεξιάς πόρτας. Μάλιστα, έχει διευρυνθεί ώστε να έχεις ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο του περιεχομένου του ψυγείου. Ύστερα, μπορείς να φωτίσεις το εσωτερικό του ψυγείου με δύο μόνο χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ (δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να το ανοίγεις), ενώ η τεχνολογία Door-in-Door μειώνει την απώλεια του ψυχρού αέρα, παρέχοντας έτσι έναν ιδανικό χώρο διατήρησης των τρόφιμων και ποτών που χρησιμοποιείς συχνότερα. Ακόμη, στη σειρά InstaView 2021 έρχεται και ο σχεδιασμός της πόρτας UltraSleek Door, ο οποίος ενσωματώνει έξυπνα κρυμμένες, αλλά συνάμα εύκολα προσβάσιμες λαβές (πάντα στη λογική του λιτού και μοντέρνου σχεδιασμού).

 

Υγιεινή και Ευεξία

Βέβαια, μαζί με τον ωραίο σχεδιασμό απαραίτητη είναι και η ασφάλεια. Γι' αυτό, και τα νέα ψυγεία InstaView διαθέτουν την τεχνολογία UVnano της LG, η οποία αξιοποιεί το υπεριώδες φως, ώστε να απολυμάνει και να προστατεύει το βρυσάκι του νερού από πιθανώς επιβλαβή μικρόβια. Μάλιστα, το UVnano λειτουργεί αυτόματα (μία φορά ανά μία ώρα) και αφαιρεί έτσι έως και το 99,99% των δυνητικά επικίνδυνων βακτηρίων από το βρυσάκι του ψυγείου, ενώ μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή με το γρήγορο πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μπορείς να απολαύσεις φρέσκο και σωστά φιλτραρισμένο νερό όποτε το θέλεις εσύ και η οικογένειά σου!

Γενικότερα, τα ψυγεία LG είναι ικανά να διατηρούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα, τραγανά και ζουμερά για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Φυσικά, αξιοποιούνται οι αποκλειστικές και καινοτόμες τεχνολογίες LINEARCooling και DoorCooling. Ειδικότερα, το LINEARCooling ελαχιστοποιεί τις όποιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (οι οποίες είναι και η κύρια αιτία αλλοίωσης των τροφίμων), ενώ το DoorCooling+ διατηρεί την ψύξη του τμήματος στην πόρτα του ψυγείου, με το να διανέμει ισχυρή ροή αέρα από ένα στρατηγικά τοποθετημένο εξαερισμό.

Τα νέα παγάκια Craft Ice

Εξαιρετικά πρακτικό είναι και το LG Craft Ice, το οποίο έγινε πλέον διαθέσιμο και στα νέα μοντέλα InstaView Side-by-Side. Να σημειωθεί ότι, το σύστημα LG Craft Ice παράγει σφαιρικά παγάκια 50 χιλιοστών (δύο ιντσών), που έχουν την ιδιότητα να λιώνουν αργά, διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση των ποτών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως από κάποιον που εκτιμά την ώρα χαλάρωσης με ένα σωστό ποτό…

Ανανεωμένες smart λειτουργίες

Τέλος, μην λησμονείς τις δυνατότητες των LG προϊόντων στη λογική του smart home (έξυπνου σπιτιού). Για αυτή τη σειρά συσκευών υπάρχει το app LG ThinQ, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς και να διαχειρίζεσαι το νέο σου InstaView ψυγείο! Ανάμεσα σε διάφορες λειτουργίες, μπορείς να παρατηρείς την κατανάλωση ενέργειας (σημαντικό στην εποχή μας), να λαμβάνεις ειδοποιήσεις (π.χ. εάν τυχόν η πόρτα του ψυγείου έχει από λάθος μείνει ανοιχτή), ή ακόμη και να προσαρμόσεις διάφορες ρυθμίσεις (όπως είναι η φωτεινότητα του εσωτερικού φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας).

Επιπρόσθετα, μέσω του LG ThinQ υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης του Google Assistant για εύκολο φωνητικό έλεγχο και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ανθρώπους με κινητικά θέματα ή άλλες δυσκολίες. Παράλληλα, περιλαμβάνεται η λειτουργία Smart Learner, η οποία στη λογική της τεχνητής νοημοσύνης (AI) μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ψύξης, αλλά και την ενεργειακή απόδοση έχοντας ως δεδομένα τις συνήθειες χρήσης του ψυγείου.

Ουσιαστικά, αν κάποιος συνυπολογίσει την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, την ποιότητα κατασκευής και την συνολική αξιοπιστία, τότε τα λόγια του Lyu Jae-cheol, Προέδρου της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company δεν είναι απλά μάρκετινγκ, αλλά το όραμα μίας εταιρείας που θέλει να αριστεύει: «Η νέα μας σειρά InstaView ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για ψυγεία που προσφέρουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, μεγαλύτερη άνεση και λειτουργίες με επίκεντρο την υγιεινή και την προστασία της υγείας των καταναλωτών και των αγαπημένων τους προσώπων. Με υψηλή ενεργειακή απόδοση και αποτελεσματική διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων, τα LG InstaView ψυγεία φέρνουν πνοή ανανέωσης σε κάθε κουζίνα».

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: ψυγειοκαταψύκτες & ψυγεία Instaview.

The post Κομψότητα και εντυπωσιακό design με τα νέα LG InstaView ψυγεία! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα