Κάνε την τσικνοπέμπτη σου αξέχαστη ψήνοντας με σύμμαχο την TEFAL

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και οι προετοιμασίες για το εορταστικό γεύμα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ανεξάρτητα από το αν είσαι λάτρης του κρέατος ή προτιμάς έναν χορτοφαγικό τρόπο ζωής, ένα πράγμα είναι βέβαιο: κάθε Τσικνοπέμπτη, η επιθυμία για νόστιμα και υγιεινά γεύματα ενώνει τους πάντες γύρω από ένα τραπέζι. Τα υλικά για να περάσεις ξεχωριστά μαζί με τους αγαπημένους σου εκείνη την ημέρα, σίγουρα θα τα προμηθευτείς από το κατάστημα που εμπιστεύεσαι. Τι γίνεται όμως με τον εξοπλισμό; Γιατί είτε έχεις εμπειρία στην κουζίνα είτε βρίσκεσαι στα αρχικά στάδια της μαγειρική σου πορείας ο κατάλληλος

εξοπλισμός σε σκεύη και συσκευές είναι που θα κάνει τη διαφορά τόσο στην ευκολία σου όσο και στο γευστικό αποτέλεσμα!

Όλα δείχνουν ότι, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, ήρθε η ώρα να βάλεις στην κουζίνα σου μια συσκευή της TEFAL, της πρωτοπόρου εταιρείας που με πατενταρισμένες τεχνολογίες φέρνει στο πιάτο σου εδώ και πολλά χρόνια νόστιμα και υγιεινά γεύματα, καλύπτοντας παράλληλα κάθε σου ανάγκη στο μαγείρεμα.

Στο site και στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις την Τοστιέρα Tefal OptiGrill+ XL και τη Φριτέζα Αέρα Tefal Easy Fry & Grill Digital, για να κάνεις το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης μια συναρπαστική εμπειρία.

Το πιο σημαντικό, οι συσκευές της TEFAL σου δίνουν όλη την απαραίτητη ευελιξία για να ψήνεις χωρίς να παρακολουθείς. Ετοιμάζεις τα υλικά και στην συνέχεια απλά ξενοιάζεις, έχοντας τη σιγουριά για ένα αποτέλεσμα που θα κάνει τους γευστικούς κάλυκες όσων το δοκιμάσουν να εύχονται να είναι κάθε μέρα σαν την Τσικνοπέμπτη που πέρασαν στο σπίτι σου. Έτσι, έχεις και επιπλέον χρόνο για να καθαρίσεις και να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ώστε να υποδεχτείς τους εκλεκτούς καλεσμένους σου.

Τοστιέρα Tefal OptiGrill+ XL

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Tefal OptiGrill XL για να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα μια Τσικνοπέμπτη όνειρο. Στο άκουσμα μιας τοστιέρας, ίσως σου έρχεται στο μυαλό μονάχα το παραδοσιακό τοστ, αγαπημένο σνακ των περισσότερων. Όμως η Tefal OptiGrill+ XL έχει πολλές ακόμα δυνατότητες, που θα σε κάνουν να της “εμπιστευτείς της τσίκνα σου” από την πρώτη ματιά.

Αισθητήρας Πάχους

H TEFAL πρωτοπορεί και ενθουσιάζει με κάθε συσκευή που προτείνει για την κουζίνα σου, κάνοντάς σε να τις θέλεις όλες. Πολύ λογικό με τεχνολογίες όπως ο αισθητήρας πάχους. Τί κάνει; Προσαρμόζει αυτόματα την ιδανική θερμοκρασία ανάλογα με το μέγεθος, την ποσότητα και το πάχος του κρέατος. Για να έχεις στο πιάτο σου ό,τι πιο καλοψημένο και ταυτόχρονα ζουμερό, τη βάση για μια Τσικνοπέμπτη που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει.

Αυτόματα Προγράμματα για Απόλυτη Ευελιξία

Οι επιλογές για το μενού της ημέρας είναι πρακτικά απεριόριστες, μιας και η συσκευή μπορεί να ετοιμάσει τα πάντα. Καλοψημένα και λαχταριστά μπιφτέκια που λιώνουν στο στόμα, χοιρινά σουβλάκια που σου θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια όταν στηνόσουν στην ουρά για καλαμάκι με ψωμί, τρυφερές μοσχαρίσιες μπριζόλες, κοτόπουλο με τραγανή πέτσα για απόλαυση στο μάξιμουμ, λουκάνικα που θα σε κάνουν να λιώνεις στη θέα τους, αλλά ακόμη και ψάρι ή θαλασσινά που μοσχοβολάνε αλμύρα και θα περιχύσεις με λαδολέμονο, ένας παράδεισος γεύσεων, με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Θα βρεις εννέα αυτόματα προγράμματα ψησίματος με ένδειξη για το επίπεδο μαγειρέματος. Από ελαφρά ψημένο ως και καλοψημένο φαγητό.  Με διαφορετικές επιλογές για μπέργκερ, κοτόπουλο, τοστ, λουκάνικο, μοσχάρι, ψάρι, θαλασσινά, χοιρινό, μπέικον. Και κάθε φορά που φτάνει το ψήσιμο σε συγκεκριμένο στάδιο, θα λαμβάνεις την ανάλογη ένδειξη, γιατί μπορεί στην πορεία να άλλαξες γνώμη και να θέλεις το κρέας λιγότερο ή περισσότερο ψημένο.

Αν όμως προτιμάς κάτι πιο παραδοσιακό, υπάρχει χειροκίνητη λειτουργία, με τέσσερις διαφορετικές θερμοκρασίες, που θα φέρουν στο πιάτο σου φαγητό μαγειρεμένο όπως ακριβώς το θέλεις, με τον ελάχιστο κόπο.

Εύκολος Καθαρισμός

Πρόσφερες σε όλους μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία, έρχεται όμως η ώρα που πρέπει να καθαρίσεις. Όσο και να τα κοιτάς, όσο και να το αναβάλεις, είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις. Τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα, ίσως έχεις την επιλογή να τα αναθέσεις στο πλυντήριο πιάτων. Τι γίνεται όμως με την Tefal OptiGrill XL; Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το καθάρισμά της είναι παιχνιδάκι, χάρη στις αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες 40×20 εκατοστών και τον δίσκο συλλογής λιπών που πλένονται είτε στο χέρι είτε στο πλυντήριο πιάτων. Με ελάχιστο κόπο, η συσκευή σου θα μοιάζει όπως την πρώτη φορά που την έβγαλες από τη συσκευασία της.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά για Άνετη Χρήση

Με 2000 Watt θα έχεις πάντοτε όλη την απαραίτητη ισχύ για να ψήσεις οποιοδήποτε φαγητό, ακόμα και αν δεν πρόλαβες να το βγάλεις έγκαιρα από το ψυγείο, χάρη στην ειδική λειτουργία ξεπαγώματος.

Η Tefal OptiGrill XL είναι ένας πραγματικός σύντροφος για την κουζίνα που όχι μόνο θα σε βοηθήσει να γεμίσεις το τραπέζι σου με τα πιο νόστιμα φαγητά, αλλά θα αναβαθμίσει και τη φινέτσα του χώρου, καθώς το εξωτερικό της μέρος είναι ανοξείδωτο και η θερμοπλαστική της λαβή γεμάτη λειτουργίες με ζωντανά χρώματα.

Τέλος, οι αντικολλητικές πλάκες έχουν κλίση 7 μοίρες, για την καλύτερη απομάκρυνση του περιττού λίπους του φαγητού στον συλλέκτη λίπους για ένα ακόμα πιο υγιεινό αποτέλεσμα.

Φριτέζα Αέρα Tefal Easy Fry & Grill Digital

Οι φριτέζες αέρα είναι η σύγχρονη τάση στις συσκευές μαγειρέματος και οι καινοτομίες της TEFAL δεν θα μπορούσαν να μην επεκταθούν σε αυτόν τον τομέα. Η Easy Fry & Grill Digital συνδυάζει φριτέζα και γκριλ σε μια συσκευή, για θεσπέσια τηγανητά με ελάχιστο λάδι και μαγευτικά ψητά στη σχάρα, δίχως να χρειαστεί να βγεις από την πόρτα της κουζίνας σου.

Χρυσαφένια, Τραγανά Τηγανητά και Ζουμερά Ψητά με μια Συσκευή

Χάρη στην τεχνολογία της TEFAL, με την Easy Fry & Grill Digital αποκτάς το ιδανικό εργαλείο για υγιεινά και πεντανόστιμα τηγανητά φαγητά, με ελάχιστο λάδι, μαλακό και ζουμερό κρέας και ψητά λαχανικά, γιατί όπως είπαμε η Τσικνοπέμπτη είναι για όλους, ακόμα και για όσους ακολουθούν απόλυτα χορτοφαγική διατροφή.

Η σχάρα είναι κατασκευασμένη από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο και εγγυάται ότι σε κάθε πιάτο θα βάλεις φαγητό ικανό να σε αναδείξει ως τον σεφ της Τσικνοπέμπτης και όχι μόνο, μιας και με την Tefal Easy Fry & Grill Digital θα μαγειρεύεις για πολλά χρόνια. Από την πρώτη κιόλας χρήση, θα καταλάβεις πως είναι απίστευτα δύσκολο να την αποχωριστείς.

Με την τεχνολογία extra crisp θα απολαμβάνεις τραγανά φαγητά, με υπέροχη χρυσαφένια όψη, λες και μόλις τα έβγαλες από το τηγάνι, αλλά με 99% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με μια κλασσική φριτέζα, για μια διατροφή που πάνω απ’ όλα φροντίζει για την καλή σου υγεία. Η ιδανική ισορροπία θερμοκρασίας και ροής θερμού αέρα είναι εγγύηση ότι, χωρίς κόπο, θα θυμηθείς ξανά και ξανά εκείνες τις υπέροχες Κυριακές που μαζευόσασταν για φαγητό στο πατρικό σου ή στο σπίτι της γιαγιάς.

Χωρητικότητα, Αυτοματισμοί, Ευελιξία

Ο κάδος της Tefal Easy Fry & Grill Digital έχει χωρητικότητα 4,2 λίτρα, μέγεθος που θα σου επιτρέψει να ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα γευστικές απολαύσεις για έως έξι άτομα. Με οκτώ προγράμματα αυτόματου μαγειρέματος έχεις την απόλυτη ευελιξία να ετοιμάσεις μια μεγάλη γκάμα από πρωτοποριακά πιάτα λες και είσαι επαγγελματίας της κουζίνας. Από ψάρι χοιρινό και μοσχάρι, μέχρι πατάτες, κοτόπουλο, λαχανικά και επιδόρπια, με απόλυτη άνεση και σχεδόν μηδενική παρακολούθηση της διαδικασίας, έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο ότι η TEFAL θα φροντίσει να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε μια τόσο σημαντική ημέρα όπως η Τσικνοπέμπτη.

Η 2 σε 1 συσκευή σου είναι φινετσάτη, με μοντέρνα γραμμή ώστε να δένει αρμονικά με τον χώρο σου, με διαισθητική οθόνη αφής με πολλαπλές χρήσιμες λειτουργίες. Μεταξύ άλλων, προσφέρει ακριβή ρύθμιση και έλεγχο της θερμοκρασίας από 80°C έως 200°C για τέλεια αποτελέσματα που κάθε φορά θα εντυπωσιάζουν τους πάντες, ανεξάρτητα από τη συνταγή, χρονοδιακόπτη 60 λεπτών και αυτόματες ειδοποιήσεις.

Κι αν, όπως είναι πολύ λογικό, κάποια στιγμή δεν έχεις έμπνευση, θα έχεις ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε 30 και πλέον συνταγές από διάσημο σεφ, για πιάτα με δημιουργικότητα και μοναδική γεύση.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Όλοι αναζητούν τον απόλυτο συνδυασμό ανάμεσα στο νόστιμο, τραγανό και ζουμερό φαγητό, μια εμπειρία για την οποία η TEFAL κρατάει το κλειδί. Ο σχεδιασμός της Easy Fry 2 σε 1 της επιτρέπει να μαγειρεύει με διπλάσια ταχύτητα από έναν παραδοσιακό φούρνο με εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας έως και 70% (σε σύγκριση με κλασσικό φούρνο ενεργειακής κλάσης Α). Οπότε κάθε φορά που βάζεις μπρος την Tefal Easy Fry & Grill Digital θα αφιερώνεσαι μόνο στο μαγείρεμα και ποτέ πια δεν θα έχεις το μυαλό σου στον λογαριασμό του ρεύματος.

Καθάρισμα με Απλές Κινήσεις

Απόλαυσες με την οικογένεια ή την παρέα σου μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να καθαρίσεις όλα τα σκεύη και τα πιάτα. Για το πως θα επαναφέρεις την Tefal Easy Fry & Grill Digital σε άριστη κατάσταση δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Οι κινήσεις είναι κάτι παραπάνω από απλές. Τελειώνεις, αφαιρείς το καλάθι της, το τοποθετείς στο πλυντήριο πιάτων και εξασφαλίζεις εύκολο καθάρισμα με απόλυτη υγιεινή.

Χαμηλό Κόστος Επισκευής

Τα προϊόντα της TEFAL είναι μελετημένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν στον χρόνο. Αν όμως χρειαστείς κάποια επισκευή, σίγουρα θα θέλεις να γνωρίζεις πως θα μπορέσεις να το κάνεις πολύ εύκολα, με εγγύηση για παράδοση ανταλλακτικών με χαμηλό κόστος επί 15 χρόνια μετά την αγορά της Tefal Easy Fry & Grill Digital. Με 6.200 συνεργαζόμενα σημεία σέρβις παγκοσμίως, σίγουρα θα βρεις ένα κοντά σου.

Μην περιμένεις άλλο, έλα στον Κωτσόβολο, διάλεξε τη συσκευή TEFAL που θέλεις και ετοιμάσου για μια Τσικνοπέμπτη που θα θυμάσαι ως τα βαθιά σου γεράματα, την καλύτερη που έχεις ζήσει…πριν την επόμενη.

The post Κάνε την τσικνοπέμπτη σου αξέχαστη ψήνοντας με σύμμαχο την TEFAL appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
τσικνοπεμπτη, site, easy, fry, τοστ, σνακ, κοτοπουλο, μοσχαρι, χοιρινο, συγκεκριμένο, ισχύ, σεφ, extra, αγχώνεσαι, blog, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, διακοπη ρευματος, Καλή Χρονιά, ψωμι συνταγη, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, αποτελεσματα, ψητα λαχανικα, γνωμη, διατροφη, κωτσοβολος, μαγειρικη, μπιφτεκια, ονειρο, οψη, σεφ, σνακ, υγεια, χρωματα, ψυγειο, ψωμι, ωρα, blog, αγορα, αγχώνεσαι, αλμυρα, αλουμινιο, απιστευτα, απλα, φαγητο, φαγητα, γευση, γινεται, εγγυηση, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εμπνευση, εξελιξη, εξι, επιθυμια, ερχεται, τεχνολογια, ζωης, θεα, θυμασαι, ισορροπια, ησυχο, κουζινα, κλιση, λαδι, λαχανικα, λειτουργια, ματια, μοιρες, μπριζολες, μπορεις, μυαλο, παντα, οθονη, οθονη αφης, οικογενεια, οκτω, παιδικα, πιατα, πλυντηριο πιατων, πλυντηριο, προγραμματα, πορτα, ρυθμιση, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, συνταγη, σουβλακια, σπιτι, στην κουζινα, στομα, ταση, τηγανι, τοστιερα, τοστ, ισχύ, φτανει, φορα, χερι, ψησιμο, easy, ειπαμε, εξοπλισμος, extra, εννεα, fry, γευστικο, ιδανικο, καδος, κρεας, κωτσοβολο, μοιαζει, ουρα, ψαρι, site, σχαρα, θαλασσινα, θερμοκρασια, υλικα, υπεροχη, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα
Κάνε, TEFAL,kane, TEFAL