MWC 2024: ΤΟ CLING BAND ΤΗΣ SAMSUNG ΣΥΝΔΥΆΖΕΙ SMARTPHONE ΚΑΙ SMARTWATCH ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ

Η Samsung είναι μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας και το Mobile World Congress 2024 που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη. Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες συσκευές που παρουσίασε η κορεατική εταιρεία ήταν το Cling Band, ένα smartphone που κάμπτεται και μπορεί να φορεθεί στον καρπό λες και πρόκειται για

smartwatch, ανάλογα με τη χρήση. Ο σχεδιασμός του είναι ορθογωνικός, μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο smartphone, είναι αρκετά λεπτό, η OLED οθόνη του δεν έχει περιθώρια και στο πίσω μέρος του φιλοξενείται μια camera. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με θύρα USB Type-C και στο κάτω μέρος του είναι τοποθετημένο ένα ηχείο. Η συσκευή βρίσκεται σε φάση concept και στο MWC η Samsung παρουσίασε διάφορα μεγέθη οθονών και αξεσουάρ.

Στο κάτω μέρος του Cling Band, δίπλα στην camera η Samsung έχει τοποθετήσει αισθητήρα μέτρησης των καρδιακών παλμών και η παρακολούθησή τους πραγματοποιείτε όταν ο χρήστης το φοράει στον καρπό του.

Εφόσον πάρει τον δρόμο για τα ράφια των καταστημάτων, θα μιλάμε για μια πρωτοποριακή συσκευή 2 σε 1, που θα προσφέρει αρκετά μεγάλη ευελιξία στους χρήστες, συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός smartphone με εκείνες ενός smartwatch.

The post MWC 2024: ΤΟ CLING BAND ΤΗΣ SAMSUNG ΣΥΝΔΥΆΖΕΙ SMARTPHONE ΚΑΙ SMARTWATCH ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MWC 2024, CLING BAND, SAMSUNG ΣΥΝΔΥΆΖΕΙ SMARTPHONE, SMARTWATCH, ΣΥΣΚΕΥΉ,MWC 2024, CLING BAND, SAMSUNG syndyazei SMARTPHONE, SMARTWATCH, syskevi