Κάνε έξυπνες τις συσκευές στο σπίτι και βγες κερδισμένος!

Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να αποκτήσεις τον έλεγχο όλων των ηλεκτρικών συσκευών και των λειτουργικών του σπιτιού σου μέσα από την οθόνη αφής του κινητού, του tablet, ή ακόμα και με τη φωνή σου; Να ρυθμίζεις απομακρυσμένα τα φώτα, το κλιματιστικό σε μια άνετη θερμοκρασία και να συντονίζεις τη smart TV στο αγαπημένου σου πρόγραμμα, όσο οι έξυπνοι αισθητήρες και κάμερες θα φροντίζουν για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Δες, παρακάτω, πώς μπορείς κι εσύ να

κάνεις «έξυπνες» τις συσκευές που έχεις ήδη και να αναβαθμίσεις το σπίτι σου με έξυπνους αυτοματισμούς που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Όλα ξεκινούν από ένα Smart Wi-Fi Controller

Λάβε ειδοποιήσεις στο κινητό για κινήσεις μες στο σπίτι, όπως μια πόρτα που ανοίγει, προγραμμάτισε τις συσκευές να απενεργοποιούνται και να ενεργοποιούνται, ακόμα και όταν εσύ λείπεις. Κι όλα αυτά, κάτω από την επίβλεψη της κεντρικής μονάδας διαχείρισης Smart Wi-Fi Controller, που αποτελεί το «αφεντικό» για κάθε αυτοματοποιημένη λειτουργία στον χώρο.

Ρύθμισε και έλεγξε εύκολα όλους του έξυπνους αυτοματισμούς που είναι χρήσιμοι για σένα. Θα μετατρέψει το smartphone σου σε τηλεκοντρόλ για όλες τις τηλεχειριζόμενες συσκευές που χρησιμοποιείς, από την τηλεόραση και το κλιματιστικό, μέχρι τον αποκωδικοποιητή και το ηχοσύστημα. Για να έχεις τον έλεγχό τους μέσα από το κινητό, ακόμη όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι.

Συνδύασέ το με ένα έξυπνο ηχείο με βοηθό φωνής και έλεγξε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι μόνο με τη φωνή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στη φορητή συσκευή σου και συνδέεται άμεσα με το smart οικοσύστημά σου.

Έξυπνες πρίζες για ευελιξία και εξοικονόμηση

Ένα σετ έξυπνων πριζών θα σου διευκολύνει την καθημερινότητα. Θες το φωτιστικό δαπέδου να σβήνει μετά από κάποια ώρα, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι; Τι θα έλεγες να έχεις έτοιμο καφέ το πρωί, με το που ξυπνήσεις; Σύνδεσέ το στην πρίζα, σύνδεσε πάνω του όποια συσκευή θέλεις και προγραμμάτισέ το να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται, όταν το θες χρησιμοποιώντας το δωρεάν app για λειτουργικό Android και iOS. Έτσι, θα ενεργοποιεί και θα απενεργοποιεί, αντίστοιχα, τη συσκευή που έχεις επιλέξει.

Κάνε το κλιματιστικό έξυπνο και εξασφάλισε βέλτιστη απόδοση για άνεση και οικονομία

Έχεις διαβάσει για τα «έξυπνα» κλιματιστικά, που συνδέονται στο οικιακό Wi-Fi ώστε να μπορεί κανείς να τα «ανάβει» από τον δρόμο, για να βρίσκει το σπίτι του με θαλπωρή όταν επιστρέφει; Αν ναι, ίσως να μην γνωρίζεις πως το ίδιο πράγμα μπορείς να κάνεις κι εσύ με το κλιματιστικό που ήδη έχεις, χωρίς να χρειάζεται να το αντικαταστήσεις με ένα καινούριο μοντέλο τελευταίας «γενιάς».

Ένα έξυπνο χειριστήριο αρκεί για να προσθέσεις έξυπνες λειτουργίες στο κλιματιστικό σου μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι μια συσκευή που τοποθετείται στην πρίζα και επιτρέπει τον χειρισμό του κλιματιστικού μέσω υπέρυθρων ακτινών, όπως τα κλασικά τηλεχειριστήρια.

Με οδηγίες βήμα προς βήμα για εύκολη σύνδεση, το έξυπνο χειριστήριο θα αναλάβει την επικοινωνία του κλιματιστικού μέσω ίντερνετ με το smartphone ή το tablet σου, για να ρυθμίζεις εύκολα τη θερμοκρασία του χώρου σου, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι. Διαθέτει συνδεσιμότητα Wi-Fi για να μπορείς να το χειρίζεσαι μέσω του κινητού, αισθητήρες αναγνώρισης της θερμοκρασίας και της υγρασίας, και μια οθόνη η οποία προβάλει τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου, καθώς και άλλα ζητήματα που μπορεί να εμφανιστούν.

Πλήρης έλεγχος αυτοματισμών με ένα έξυπνο χειριστήριο

Ρύθμισε και έλεγξε όλες τις κτιριακές λειτουργίες, οικιακό εξοπλισμό και συνδεδεμένες συσκευές μέσα από την ενιαία προηγμένη πλατφόρμα της Control4 και ζήσε μια προσωποποιημένη εμπειρία smart home. Απόκτησε ένα ενιαίο χειριστήριο για κάθε συνδεδεμένη συσκευή. Απόλαυσε μια ταινία, άκουσε μουσική, ρύθμισε τα φώτα, κλείσε τα ρολά ή ρύθμισε τη θερμοκρασία στο σπίτι. Όλα αυτά είναι δυνατά από ένα μόνο χειριστήριο.

Έξυπνη κάμερα για το ψυγείο

Αξιοποίησε τον έξυπνο αισθητήρα Smarter FridgeCam και κάνε το ψυγείο σου έξυπνο, χωρίς να χρειάζεται να το αντικαταστήσεις. Τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας του ψυγείου και αναλαμβάνει την επικοινωνία του μέσω ίντερνετ με το smartphone ή το tablet σου.

Κατέβασε την εφαρμογή AI SmarterAssist και διαχειρίσου το απόθεμα του ψυγείου από τη συσκευή σου, λαμβάνοντας εικόνα από το εσωτερικό του. Ο αισθητήρας είναι συμβατός με οποιοδήποτε ψυγείο, ενώ η σύνδεση με το κινητό είναι θέμα λίγων λεπτών. Ενίσχυσε το ψυγείο σου με καινούργιες δυνατότητες, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα των αγορών σου.

The post Κάνε έξυπνες τις συσκευές στο σπίτι και βγες κερδισμένος! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα