Η Candy στην έκθεση IFA 2022

Η Candy ξεχώρισε με το πιο πολύχρωμο περίπτερο της έκθεσης παρουσιάζοντας όλες τις συσκευές της με χρώμα σε όποιο τόνο μπορείς να φανταστείς και συνδεσιμότητα μέσω της νέας εφαρμογής hOn.

Απλοποίησε τη ζωή σου και ζήσε έξυπνα, μέσα σε ένα έξυπνο σπίτι

Το ιταλικό ταπεραμέντο ξεδιπλώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο μέσα από το περίπτερο της Candy. Η εμβληματική ιταλική μάρκα παρουσίασε προσιτές και εύχρηστες τεχνολογίες

για όλους στις οικιακές συσκευές.

Οι νέες συσκευές που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο είχαν σημαντικές βελτιώσεις ως προς την ευχρηστία και ενεργειακή απόδοση τους, ενώ οι περισσότερες συνδέονται με τη νέα Smart Home εφαρμογή hOn, που κάνει τη διαχείριση της καθημερινότητας του σπιτιού ευκολότερη, πιο ευχάριστη και πιο άνετη.

Νέα Πλυντήρια Πιάτων Candy Rapido: με τον ταχύτερο κύκλο της αγοράς!

Το πλυντήριο πιάτων Rapido έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που πλένουμε τα πιάτα με το πρόγραμμα Rapid 35′, που πλένει και στεγνώνει –σε μισό φορτίο- τα πιάτα σε μόλις 35 λεπτά.

Με δυνατότητα συνδεσιμότητας και μέσω της εφαρμογής hOn θα λαμβάνεις έξυπνες συμβουλές, ειδικά προγράμματα ενώ μπορείς με μια φωτογραφία των γεμισμένων καλαθιών να λάβεις συμβουλές και για τη θέση των σκευών και για το ιδανικό πρόγραμμα.

Σημαντική βαρύτητα δόθηκε και στην απόδοση των συσκευών όπου παρουσίασαν και τα πρώτα μοντέλα με ενεργειακή Απόδοση Β, που είναι από τις κορυφαίες της αγοράς.

Candy Fresco: Ψυγείο που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και προσωπικότητα

Τα νέα ψυγεία Candy Fresco διαθέτουν καινοτόμα τεχνολογία Total No Frost Circle+ για να μην αφυδατώνουν τα τρόφιμα και να τα συντηρούν φρέσκα για έως και +40% περισσότερο χρόνο.

Σχεδιάστηκαν για να είναι ευέλικτα, διασυνδεδεμένα και να προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη και προσωπικότητα. Και η συγκεκριμένη σειρά συνεργάζεται μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή hOn μέσω της οποίας μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο για τα τρόφιμα που συντηρείς και να κάνεις εξ αποστάσεως τη διαχείριση των αποθεμάτων σου.

Candy RapidÓ: Νέα σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων

Το ταξίδι στο περίπτερο της Candy συνεχίζεται στον κόσμο των έξυπνων λειτουργιών, των νέων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της σειράς RapidÓ, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε κάθε σύγχρονο χώρο και γρήγορο τρόπο ζωής.

Χάρη στην πιο ολοκληρωμένη σειρά γρήγορων κύκλων είναι σχεδιασμένα να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να παραμένει συνδεδεμένο με την εφαρμογή hOn.

Μέσω της εφαρμογής, με τη λειτουργία Snap & Wash μπορείς να φωτογραφίζεις τα άπλυτα ρούχα και να λαμβάνεις συμβουλές για τη σωστή πλύση τους!

Από την άλλη, με το στεγνωτήριο RapidÓ μπορείς με τη λειτουργία Snap & Dry να τραβήξεις φωτογραφία τα πλυμένα ρούχα και αυτό να εντοπίσει και να σου προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος.

Candy Aquamatic: Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων στην αγορά

Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων της αγοράς ακούει στην κωδική ονομασία Aquamatic και είναι δημιούργημα της Candy! Στην έκθεση του Βερολίνου, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του, με νέα ψηφιακή οθόνη και πιο μοντέρνο σχεδιασμό. Δεν υστερεί σε τίποτα σε σύγκριση με ένα πλυντήριο κανονικών διαστάσεων και συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα στην πλύση ενώ παρουσιάστηκε σε τέσσερις παστέλ αποχρώσεις ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου ντιζάιν.

The post Η Candy στην έκθεση IFA 2022 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Candy,IFA 2022