League of Legends Recall: Η Team Phantasma ξανά στον τελικό του Greek Legends League

Μια τρομακτική Team Phantasma ισοπέδωσε την WLGaming στον β’ ημιτελικό του GLL Summer Split και με ένα εμφατικό 3-0 εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό της Κυριακής (31/7, 19:00). Οι πρωταθλητές του Spring Split παρουσιάστηκαν για μια φορά έτοιμοι για όλα και το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά των δύο ομάδων

στο συγκεκριμένο best of 5. Πολυτιμότερος παίκτης των νικητών ήταν ο Bako, όμως δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς αφού ο τελικός του καλοκαιριού απέχει μόλις λίγα 24ωρα.

Θα μπορέσουν τα “φαντάσματα” – που δεν έχουν κερδίσει ποτέ την Ανόρθωση σε best of 5 – να διατηρηθούν στην κορυφή του ελληνικού League of Legends ή η ομάδα από την Κύπρο θα προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στην ήδη πλούσια συλλογή της;

Σε τρομακτική κατάσταση η Team Phantasma

Τα πρώτα δείγματα στο Rift ήταν θετικά για την WLG που μόλις στο 23ο λεπτό του Game 1 είχε εξασφαλίσει το Ocean Soul και είχε ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι της TP. Στο 26′ έκανε το λάθος να ξεκινήσει το Baron σε μια απόφαση που αποδείχτηκε καταδικαστική. Τα “φαντάσματα” κέρδισαν χωρίς ιδιαίτερη κούραση το fight που ακολούθησε, πήραν 4 kills και δωρεάν Baron buff. Tο 2ο Baron buff ήταν αρκετό για να γίνει το 1-0. Το game 2 ήταν ελαφρώς αμφίρροπο στα πρώτα του στάδια, όμως με το που πέρασε το 20ο λεπτό η TP έβαλε το πόδι στο “γκάζι”. Δύο Baron buffs αργότερα το 2-0 ήταν γεγονός και οι “κόκκινοι” αναζητούσαν ένα θαύμα που δεν θα ερχόταν ποτέ.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος αυτού του ημιτελικού είχε ελάχιστες διαφορές σε σχέση με όσα είδαμε νωρίτερα. Η TP είχε συνεχώς τον πρώτο λόγο και ακόμα και όταν ο Bruness έκλεψε το Baron buff του 23, καθυστέρησε απλά το αναπόφευκτο αφού η WLG δεν ήταν ικανή να απειλήσει τους πρωταθλητές. Το 3-0 έμοιαζε θέμα χρόνου και πραγματοποιήθηκε στο 34′. Σε εκπληκτική κατάσταση όλοι οι παίκτες της Team Phantasma που κέρδισαν για 2η σερί φορά την WLG σε best of 5.

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Ο μεγάλος τελικός του GLL Summer Split 2022 είναι προγραμματισμένος για αυτή την Κυριακή 31 Ιουλίου (19:00) και ακόμα προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην Αίθουσα Αθλητικών Εκδηλώσεων Γιώργος Κασιμάτης. Προμηθεύσου τώρα τα εισιτήρια σου από εδώ.

Δύο νίκες για τους Έλληνες του LEC

H 5η εβδομάδα του LEC Summer Split 2022 δεν κύλησε ιδανικά για τους Έλληνες εκπροσώπους. Η Rogue του Comp μπορεί να κέρδισε τη Fnatic ωστόσο είδε το αήττητο σερί της να σπάει κόντρα στη G2 Esports. Παρά την ήττα κόντρα στην G2 παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Kακό διήμερο για τη Misfits που μετά από 5 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισε απανωτές ήττες από τις Team Vitality και Excel Esports. Όσον αφορά την Team Vitality του labrov παραμένει σε τροχιά Playoffs, καθώς επικράτησε της MSF στον ελληνικό “εμφύλιο”.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post League of Legends Recall: Η Team Phantasma ξανά στον τελικό του Greek Legends League appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα