E3 2021: Far Cry 6

Ένα ακόμα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Ubisoft forward στο πλαίσιο της πρώτης μέρας της Ε3 2021 ήταν το Far Cry 6. Αν και η εταιρία δημοσίευσε πλάνα από το παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες, άδραξε την ευκαιρία της παρουσίασης στην Ε3 και της μεγάλης δημοσιότητας που φέρει το event για να δείξει στον κόσμο απέναντι σε τι θα έρθει αντιμέτωπος όταν το παιχνίδι ανέβει στα ράφια των καταστημάτων.

Από προηγούμενες πληροφορίες

γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη της Yara. Τα πολιτικά παιχνίδια πατέρα και γιου θέτουν σε κίνδυνο όλη τη χώρα ειδικά όταν οι γραμμές προς ένα διδακτορικό καθεστώς αρχίζουν και θολώνουν. Ο/Η πρωταγωνιστής (ανάλογα με την επιθυμία του παίκτη) έχει μεγαλώσει στη Yara και έχει ζήσει από πρώτο χέρι την αγριότητα του δικτάτωρ Antón γι' αυτό αποφασίζει να ενώσει δυνάμεις με μια ομάδα επαναστατών.

Στο trailer που παρουσιάστηκε είδαμε σκηνές από τη σχέση πατέρα και γιου και τη βίαιη συμπεριφορά του δεύτερου απέναντι σε όσους πηγαίνουν κόντρα στη θέληση του. Ο γιος του Antón απο την άλλη εμφανίζεται συμπονετικός απέναντι στους ανθρώπους της Yara οι πράξεις του οποίου όμως εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον πατέρα του.

Επιπλέον ανακοινώθηκε πως, στο Season Pass του Far Cry 6 οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν στον έλεγχο τους, τους βασικούς εχθρούς, Vaas, Pagan και Joseph απο τα Far Cry 3, 4 και 5 αντίστοιχα ενώ το πακέτο θα περιλαμβάνει και το Far Cry 3 Blood Dragon.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Far Cry 6 έχει οριστεί για τις 6 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post E3 2021: Far Cry 6 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα