Camping: Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για άνεση, προστασία και ψυχαγωγία

Ετοιμάζεσαι να φύγεις για Camping σε κάποια τέλεια τοποθεσία στη φύση, ή θέλεις να παρακολουθήσεις το Rally και θέλεις να ψωνίσεις τα απαραίτητα; Δεν έχεις κάνει ακόμα τη λίστα με τα ψώνια και σκέφτεσαι τι να προσθέσεις; Εννοείται ότι θα σε καθοδηγήσουμε στο να επιλέξεις όλα όσα έχεις ανάγκη για να περάσεις με άνεση και να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου.

Αξεσουάρ για άνετη διαμονή και προστασία

Όσο

και αν σου αρέσει η ορθοστασία, όσο και να λες άσε να μείνω για λίγο όρθιος να ξεπιαστώ, αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα αναζητήσεις την άνεση μιας καρέκλας. Η μεταλλική καρέκλα παραλίας της Velco με μπράτσα είναι ιδανική για χρήση στην πλαζ ή στο  camping και όχι μόνο, πρακτική και εύκολη στη μεταφορά της. Οι διαστάσεις της είναι 65 x 47 x 36 cm και μπορεί να αντέξει βάρος μέχρι 120 κιλά.

Προφανώς κάπου θα θελήσεις να ακουμπήσεις τον καφέ σου, το φαγητό σου ή οτιδήποτε άλλο. Στη λίστα σου πρόσθεσε άμεσα το πτυσσόμενο τραπέζι της Velco, που μετατρέπεται σε βαλίτσα για εύκολη μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Με διαστάσεις 120 x 60 x 54 – 74 – 90 cm είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει τον απαραίτητο χώρο σε εσένα και την παρέα σου.

Έχεις βρει την απόλυτη σκιά κάτω από τα δέντρα και δεν ξέρεις πως να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου; Διάλεξε μια αιώρα από τον κατάλογο που θα βρεις στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου. Μια αιώρα μονή, με βαμβακερό δίχτυ, διάστασης 80cm x 200cm και με αντοχή έως 120kg είναι σίγουρα ο κατάλληλος προορισμός για να φιλοξενήσεις τον μεσημεριανό σου υπνάκο στη φύση.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια εξόρμηση μακριά από το camping και έχεις βάλει στόχο μια παραλία που όλη μέρα τη λούζει ο ήλιος, καλό θα είναι να χωρέσεις στις αποσκευές σου ένα σκίαστρο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος σκηνής με δύο θήκες μικροαντικειμένων στο εσωτερικό, μεγάλο παράθυρο με κλείσιμο φερμουάρ και αδιαβροχοποίηση 800mm. Οι διαστάσεις του είναι 250 x 120 x 120 cm, οπότε είναι αρκετά ευρύ για να στεγάσει εσένα, την παρέα σου και τα όνειρά σας.

Πετσέτα θα χρειαστείς για να σκουπιστείς μόλις βγεις από τη θάλασσα. Σου προτείνουμε μία Gear Aid Outgo Microfiber L με διαστάσεις 77 x 128 cm. Είναι ελαφριά, μαλακή, υπεραπορροφητική, στεγνώνει πολύ γρήγορα, ιδανική για κολύμπι, αθλητισμό, κάμπινγκ, ταξίδια. Αφαιρεί τα λάδια, το χώμα και τον ιδρώτα από τα χέρια, το πρόσωπο και το σώμα. Εσύ θα πάρεις μόνο μία ή μία για κάθε μέλος της οικογένειας;

Και που θα βάλεις όλα τα απαραίτητα μικροαντικείμενα για την εξόρμησή σου στο βουνό ή την παραλία είπαμε; Όχι ακόμα, αλλά έχουμε να σου προτείνουμε μια σειρά από σακίδια σε διάφορα μεγέθη και είδη για να χωρέσεις τα πάντα και να τα μεταφέρεις με απόλυτη ασφάλεια, είτε πας με τα πόδια, είτε με το ποδήλατο, στον Κωτσόβολο θα βρεις το σακίδιο που αρμόζει καλύτερα στο στυλ και τις ανάγκες σου.

Σε περίπτωση που βρεθείς σε ανάγκη, το απαραίτητο εργαλείο που δεν αποκλείεται να σου σώσει τη ζωή είναι το Gear Aid KOTU. Πρόκειται για μαχαίρι που διαθέτει πλαστική θήκη με quick release, αποσπώμενο ανοξείδωτο clip ανάρτησης στη ζώνη, υποδοχές για ιμάντες στη θήκη, ενσωματωμένο ανοιχτήρι μπουκαλιών στη λαβή & λεπίδα τύπου Tanto με ίσια & οδοντωτή πλευρά. Έρχεται με εγγύηση δύο ετών και…εγγυημένα, όλο και κάπου θα σου χρειαστεί. Γιατί όχι, για να ξεκολλήσεις πεταλίδες από τα βράχια και να μαγειρέψεις ένα λαχταριστό πιλάφι.

Γιατί το κινητό σου να ξεμείνει από μπαταρία την ώρα που τραβάς τη φωτογραφία της ζωής σου; Γιατί το tablet σου να σβήσει τη στιγμή που απαντάς σε ένα σημαντικό e-mail που μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους στην καριέρα σου. Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι απο τα παραπάνω, φρόντισε να εφοδιαστείς με ένα Cellular Line Essence 20000mAh Powerbank. Το μοντέρνο, κομψό και ελαφρύ Essence Powerbank της Cellular Line σου δίνει την δυνατότητα να φορτίσεις τις αγαπημένες σου συσκευές χάρη στις 2 θύρες, USB-C και micro USB. Με χωρητικότητα 20.000mAh (μέγιστο 12W) και μπαταρία ιόντων λιθίου μπορείς να φορτίσεις ταυτόχρονα δύο smartphones ή ακόμα και το tablet σου.

Camping και party πάνε πακέτο

Λες ότι είσαι η ψυχή του party και ετοιμάζεσαι να ανεβάσεις την ένταση της μουσικής στα ύψη; Ναι μεν, αλλά έχεις μαζί σου το κατάλληλο φορητό ηχείο; Μην το σκέφτεσαι. Πάρε το JBL Charge 5 IPX67 με σύνδεση Bluetooth. Πλέον, το πάρτι πάει όπου πας κι εσύ και μάλιστα με τον θρυλικό ήχο της JBL, με το δυναμικό μπάσο και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που σου επιτρέπει να διασκεδάζεις με την παρέα σου για ώρες. Η ισχύς του είναι 11- 30 Watt και η μπαταρία του παρέχει αυτονομία μέχρι και 20 ώρες. Είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, με πιστοποίηση κατά IP-67 κάτι που σημαίνει ότι αντέχει σε υπερβολική υγρασία και σκόνη. Άρα και να πέσουν μερικές ψιχάλες δεν τρέχει τίποτα. Είναι ισχυρό, αλλά μικρό και εύκολο στη μεταφορά, με διαστάσεις μόλις 96,5 x 223 x 94 mm.

Αναζητάς μια action camera για να απαθανατίσεις με ευκρίνεια όλες τις σημαντικές στιγμές. Η GoPro HERO9 Black σε περιμένει να την προσθέσεις στις αποσκευές σου. H HERO9 διαθέτει πανίσχυρο αισθητήρα 23.6 MP για λήψη video ανάλυσης 5K και φωτογραφιών 20 MP. Η μπροστινή οθόνη με τη live προεπισκόπηση της λήψης, η πίσω οθόνη με touch zoom, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η προηγμένη λειτουργία σταθεροποίησης HyperSmooth 3.0 σου χαρίζουν απλόχερα μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σου. Δεν θα την αποχωρίζεσαι ποτέ καθώς είναι ανθεκτική σε βάθος νερού μέχρι 10m για εκπληκτικές υποβρύχιες λήψεις. Τα video και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε κάρτα Micro SD. Το σύστημα ήχου διαθέτει advanced noise supression, που μειώνει τους περιττούς θορύβους του περιβάλλοντος.

Κάποια στιγμή ίσως θελήσεις να βάλεις ένα επιπλέον στοιχείο στη διασκέδαση της παρέας. Μήπως ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, για να βάλεις και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει; Το Munchkin της Kaissa θα σε βάλει στο κλίμα των μπουντρουμιών, της εξερεύνησης, των μαχών δίχως να είναι παιχνίδι ρόλων. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκοτώνεις τέρατα και να κάνεις δικά σου μαγικά αντικείμενα. Όσο τα καταφέρνεις, τόσο ανεβάζεις το επίπεδο του ήρωα σου. Νικητής είναι όποιος φτάσει στο επίπεδο 10.

Είσαι λάτρης των drones; H ιδανική επιλογή για εσένα είναι το Dji Mini 3 Fly More Combo RC. Το DJI Mini 3 είναι ένα μικρό, εξαιρετικά ελαφρύ drone με κάμερα, έτοιμο για περιπέτεια. Διαθέτει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απόσταση τηλεκατεύθυνσης 18 km, εκπληκτικό βίντεο 4K HDR για καταγραφή πραγματικών χρωμάτων και διασκεδαστικών λειτουργιών όπως το True Vertical Shooting για φανταστικές αναρτήσεις στα social media. Συνοδεύεται από ένα ελαφρύ και εύχρηστο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη έτσι ώστε είτε περπατάς, είτε ταξιδεύεις, θα είσαι προετοιμασμένος να απαθανατίσεις κάθε σου στιγμή.

Αν έχεις βάλει στο μάτι μια απλή φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσεις όλες τις σημαντικές στιγμές των διακοπών σου, θα πρέπει να σκεφτείς μια Polaroid Now. Αυτή η σειρά είναι μια εξέλιξη των φωτογραφικών μηχανών Polaroid OneStep της δεκαετίας του ’70 που έκαναν τη φωτογραφία προσιτή για όλους. Η Polaroid Now παίρνει αυτήν την απλότητα και σου χαρίζει μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο, καθαρό σχεδιασμό και έντονα χρώματα για να έχεις στην κατοχή σου μια μηχανή που θα καταγράψει τη ζωή σου και όχι κάποια σκόρπια στιγμιότυπα.

Αθλητής ή όχι, ένα ζευγάρι ρακέτες θα το χρειαστείς, έστω και το δανείσεις στην παρέα των κοριτσιών που κάθονται δίπλα σου. Οι ρακέτες Escape Grip που σου προτείνουμε είναι κατασκευασμένες από ξύλο ευκαλύπτου και έχουν επίστρωση με διαφανές βερνίκι. Με πάχος 12 mm, και τη βολική τσάντα μεταφοράς, μπορείς εύκολα και άνετα να τις κουβαλάς μαζί σου στην παραλία ή στο camping.

The post Camping: Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για άνεση, προστασία και ψυχαγωγία appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
camping, αξεσουαρ, camping, rally, αιώρα, gear, στυλ, quick, tablet, essence, usb, smartphones, party, jbl, σημαίνει, camera, black, video, live, noise, mini, fly, hdr, media, escape, blog, ηχειο bluetooth, βιντεο, ποδηλατο, θαλασσα, καριερα, κωτσοβολος, ξυλο, ονειρα, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, ωρα, blog, hdr, jbl, mail, αιώρα, φαγητο, δεντρα, δυνατοτητα, διχτυ, δυναμικο, εγγυηση, ευκολο, ευκολα, εξελιξη, ερχεται, ετοιμο, ετων, ζωη, ζωης, ζωνη, υγρασια, ειδος, ηλιος, θηκες, θηκη, ιμαντες, ισχυς, ηχο, καμπινγκ, κινητο, κιλα, κλιμα, λειτουργια, ληψεις, ληψη, μαζι σου, μακρια, ματι, μικρο, μπορεις, μυαλο, παντα, ο ηλιος, οθονη, οικογενεια, ουσιαστικα, οφελος, πιλαφι, πιστοποιηση, ψυχη, ρακετες, σιγουρα, σιγουρο, σειρα, σκεφτεσαι, σωμα, στυλ, ταξιδια, φερμουαρ, φυση, χωμα, ψωνια, ωρες, ασφαλεια, black, ειδη, escape, essence, fly, gear, camera, κωτσοβολο, media, mini, μπρατσα, noise, ολη μερα, παιχνιδι, ποδια, party, quick, rally, σημαίνει, smartphones, tablet, της παρεας, usb, βουνο, χερια, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα