Σύσκεψη υπό τον Κ.Μητσοτάκη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για την εστίαση

Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κλάδο της εστίασης με τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη, τους υφυπουργούς παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρο Λιβάνιο και Άκη Σκέρτσο, τον γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη

Δημητριάδη, καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για την εστίαση.

Aδ.Γεωργιάδης: Είμαστε κοντά στο να προτείνουμε και το άνοιγμα της εστίασης

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίγει σταδιακά το λιανικό εμπόριο και να μην ξανακλείσει, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 και κάλεσε, όλους, να τηρούν τα μέτρα «να μην σπαταλήσουμε την ευκαιρία. Θα είναι κρίμα να έχουμε πισωγύρισμα».

Επίσης ο υπουργός σημείωσε «είμαστε κοντά στο να προτείνουμε το άνοιγμα της εστίασης, με χρήση των εξωτερικών χώρων».

«Μετά την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, τα self test σε λίγες ημέρες θα φτάσουν στην Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά στις διαδικασίες, θα δοθούν διευκρινίσεις τις επόμενες ημέρες. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και για το άνοιγμα της αγοράς», σημείωσε ο υπουργός.

The post Σύσκεψη υπό τον Κ.Μητσοτάκη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για την εστίαση appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα