Ποιους ενοχλεί ο Πατέλης;

Είχε ενδιαφέρον η παρέμβαση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, ο οποίος γράφοντας σε πρώτο πρόσωπο (Protagon) παραδέχτηκε ότι έχει κατά καιρούς ακούσει νουθεσίες να μην ανακατεύεται με κοινωνικά θέματα και να παραμένει στα στενά καθήκοντά του.

Είχε και εσωτερική απεύθυνση το μήνυμά του αυτό; Οι πληροφορίες μου έτσι μου λένε καθώς μερικοί στη ΝΔ εξακολουθούν να μη νιώθουν άνετα με μερικές από τις θέσεις του ή και με τον ίδιο – σηκώθηκαν, ας πούμε, μερικά γαλάζια φρύδια χθες όταν ανέβασε φωτογραφία με τον σύζυγό του για να του ευχηθεί για του Αγίου Βαλεντίνου.

Εχει όμως την αμέριστη στήριξη του Μητσοτάκη και του Μαξίμου ο Πατέλης.

Μάλιστα μαθαίνω ότι δεν διστάζει να κινητοποιείται και για λιγότερο γνωστά κοινωνικά θέματα που πέφτουν στην αντίληψή του – ακούω ας πούμε ότι έχει σηκώσει το τηλέφωνο και για να επικοινωνήσει με τον ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Σταμάτη όταν έχουν πέσει στην αντίληψή του υποθέσεις της αρμοδιότητάς του. Τις τελευταίες εβδομάδες, επίσης, ο Πατέλης έχει συμμετοχή στις εισηγήσεις για τη θεσμική κινητοποίηση για το me too και ειδικότερα για την αντιμετώπιση των διακρίσεων στους χώρους εργασίας.

Από τον Μικροπολιτικό των Νέων

Το άρθρο Ποιους ενοχλεί ο Πατέλης; εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα