Ο Αδωνις και τα ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρολ

Οσο κι αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, οφείλει να παραδεχτεί ότι ποτέ του δεν… κιότεψε. Ο λόγος για τον Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει μπει, για πολλοστή φορά, στο στόχαστρο των ΣΥΡΙΖΟτρολ για τη βάφτιση που έκανε προ ημερών.

Μετά τις διαδηλώσεις των “απλών πολιτών” στη Νέα Σμύρνη, τις κορωνο-πορείες για τον “σύντροφο” Κουφοντίνα και το “τροχαίο στη Βουλή”, το αφιονισμένο ασκέρι των ανόητων

ΣΥΡΙΖΟτρολ είπε να αλλάξει ρεπερτόριο  και να ασχοληθεί, ξανά μανά, με τον υπουργό Ανάπτυξης.

Θα έπρεπε, ωστόσο, να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι “λασπιάδες” των socail media και της παραδημοσιογραφίας, ότι ο Άδωνις δεν φοβήθηκε ΣΥΡΙΖΑ, παρακράτος και “δημοσιογραφικά πιστόλια”, όταν με λύσσα του επιτίθεντο, επί μήνες, για τη σκευωρία Novartis. Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον… “δεν τον έφαγαν τα λιοντάρια και οι τίγρεις και θα τον φάνε τα σκουλήκια;”.

Η αλήθεια για τη βάφτιση
“Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους και παραθέτει τη βεβαίωση κατ’ εξαίρεσης τέλεσης θρησκευτικής τελετής.

Το άρθρο Ο Αδωνις και τα ανόητα ΣΥΡΙΖΟτρολ εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα