Κωλοτούμπας ο Γιαννούλης – Τα μάζεψε για τον Σρόιτερ

Δεν εννοούσε αυτό… υποστήριξε ο Χρήστος Γιαννούλης ο οποίος επιχείρησε να μαζέψει τα όσα είπε περί χρηματισμού του Σρόιτερ για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη. 

«Σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη, ούτε ότι ο εργαζόμενος χρηματίστηκε ή συναλλάχτηκε για τη συνέντευξη. Αυτό που είπα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται με κάποιον τρόπο να περνάει τις λιγότερες δυνατές κριτικές στον δημόσιο λόγο» είπε στο ραδιόφωνο του Alpha

προσθέτοντας: «Δεν υπαινίχθηκα χρηματισμό του Σρόιτερ, ήταν ένα σαρκαστικό σχόλιο και κατέβηκε όχι από φόβο, αλλά επειδή έχει χαθεί η δυνατότητα να γίνεται συζήτηση κριτικής και σχολίων, χωρίς να μετατρέπεται σε λύσσα εκτόνωσης. Σέβομαι και τιμώ τη δημοσιογραφική παρουσία συναδέλφων».

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική σε συνάδελφο που έχει δώσει δείγματα γραφής; Η συνέντευξη κάλυψε όλα τα θέματα της επικαιρότητας; Είμαι πολίτης και μπορώ να κάνω κριτική. Έχω κάνει συνεντεύξεις και στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα. Ζητάω συγγνώμη όταν δεν παρερμηνεύονται αυτά που γράφω. Σε καμία περίπτωση η ερμηνεία δεν ήταν ότι είναι πληρωμένη η συνέντευξη. Είναι ένας σαρκασμός. Όταν θέλει κάποιος να τον διαστρεβλώσει το κάνει με μεγάλη άνεση» συμπλήρωσε για να καταλήξει «ι σαρκασμός αφορά τον κ. Μητσοτάκη, όχι τους εργαζόμενους του Alpha».

Για την ιστορία πάντως οι επίμαχες αναρτήσεις έχουν κατέβει με τον ίδιο να διαψεύδει ότι τις διέγραψε μετά από παρέμβαση του Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα