Επιλογές εθνικού πρωταθλήματος 2021 ανδρών: Θα μπλοκάρει η Baylor το μονοπάτι της Γκονζάγκα στην ιστορία του March Madness;

Θα μπορούσε κάτι να ξεπεράσει αυτό; Η συναρπαστική νίκη 93-90 υπερωριών των Gonzaga Bulldogs έναντι των UCLA Bruins στο Final Four του Σαββάτου – που έχει ήδη χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του March Madness – καθιέρωσε ένα νέο πρότυπο για αυτό που περιμένουμε από τα παιχνίδια τουρνουά NCAA. Ωστόσο, το εθνικό πρωτάθλημα το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ των Zags και των Baylor

Bears (9:20 μ.μ. ET, CBS) έχει, τολμούμε να πούμε, παρόμοιες δυνατότητες για διαρκή αναμνήσεις. Τα μπουλντόγκ και οι αρκούδες είναι το καλύτερο και πιο συνεπές ζεύγος μπάσκετ κολλεγίων από την αρχή της σεζόν του 2019, χάνοντας συνολικά οκτώ φορές μεταξύ τους σε αυτό το διάστημα. Κάποιος θα ανεβάσει το τρόπαιο πρωταθλήματος NCAA για πρώτη φορά όταν όλα λέγονται και γίνονται στο Lucas Oil Stadium.

Πριν από τον τίτλο του παιχνιδιού της Δευτέρας, η ομάδα μπάσκετ κολλεγίων του ESPN.com των Myron Medcalf, Jeff Borzello, John Gasaway και Joe Lunardi προσέφεραν τις προβλέψεις τους για το πρωτάθλημα, μια ανάλυση των διαπιστευτηρίων του Hall of Fame των δύο προπονητών και των περισσότερων παικτών είναι πιθανό να πάρει τις περισσότερες διακρίσεις του Παίκτη από το συγκλονιστικό τουρνουά.

Το άρθρο Επιλογές εθνικού πρωταθλήματος 2021 ανδρών: Θα μπλοκάρει η Baylor το μονοπάτι της Γκονζάγκα στην ιστορία του March Madness; εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα