ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της διάσωσης του χειριστή του ανεμόπτερου στην επ. Λάρνακας

Ατύχημα με ανεμόπτερο σημειώθηκε μεταξύ Αθηένου – Κόσιης της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συνδράμει το ελικόπτερο της Αστυνομίας για απεγκλωβισμό του χειριστή.

Διαβάστε ακόμη: Πτώση ανεμόπτερου στην επαρχία Λάρνακας-Στο Νοσοκομείο ο χειριστής του

Βίντεο από την διάσωση του χειριστή του ανεμόπτερου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανεμόπτερο έπεσε σε δύσβατη περιοχή  μεταξύ Αθηένου – Κόσιης, της επαρχίας Λάρνακας,

με αποτέλεσμα ο χειριστής του να εγκλωβιστεί.

Πρόκειται για Κύπριο άνδρα, 37 ετών,  ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και την λεκάνη.

Στην σκηνή μετέβη ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε τον χειριστή του ανεμοπτέρου και τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.
Ο άνδρας εξετάζεται από γιατρούς του Νοσοκομείου.

βαθιά χαράδρα με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς. Συγχαρητήρια σε όλες τις εμπλεκόμενες διασωστικές υπηρεσίες. pic.twitter.com/cZbnwOg9cG

— Andreas Kettis (@akettis) April 5, 2021

Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Στις 05 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία που αφορούσε πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς στην περιοχή Κόσιης.

Στο σημείο έσπευσε Ε/Π της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε 1 πολυτραυματία και τον παρέδωσε στο ΓΝ Λευκωσίας στις 17:55.

Πρόκειται για Κύπριο άνδρα, 37 ετών,  ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και τη λεκάνη.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε αρμοδίως η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα