Εμπρός… πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ: Ονειρεύονται εξεταστική για την πανδημία

Πάνε όπως παλιά στο ΣΥΡΙΖΑ! Με την Ελλάδα να στέκεται όρθια και την κυβέρνηση να έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία την πανδημία, στην αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζονται να εκμεταλλευθούν πολιτικά μια παγκόσμια περιπέτεια και ονειρεύονται… εξεταστική!

Η πολιτική ανωριμότητα σε συνδυασμό με τον τυχοδιωκτισμό τους, τους επιστρέφει στο παρελθόν και σε τακτικές που έχουν καταδικαστεί. Τις προθέσεις τους αποκαλύπτει μεταξύ άλλων η εφημερίδα Kontra η οποία βρίσκεται

σε επικοινωνία με την Κουμουνδούρου.


Τι μας λέει η Κontra; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να αναδείξει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης. Και ότι υπήρξαν καθυστερήσεις. Και αυτό το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος, ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν έχουν πάρει μάθημα από την εμπειρία του Η1Ν1. Τότε που πάλι κάποιοι έβλεπαν σκάνδαλο. Και που διαψεύστηκαν κατηγορηματικά!

Στο tomanifesto.gr από τον Απρίλιο είχαμε παρουσιάσει τα όσα έγιναν πίσω στο 2009 σημειώνοντας πως η Ελλάδα είχε βγει κερδισμένη συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες.

Μύθοι και αλήθειες για τα εμβόλια του H1N1

Και σημειώναμε: «η χώρα κατάφερε να πληρώσει αναλογικά το μικρότερο ποσό βάσει της παραγγελίας και κέρδισε και τις εταιρείες που προσέφυγαν δικαστικώς. Ο μύθος λοιπόν για τα δήθεν 16 εκ. εμβόλια έχει καταρρεύσει και προς τούτο μάλιστα απεφάνθη και η Εισαγγελία Διαφθοράς με την από 31.07.2014 διάταξή της, όπου έκρινε ότι όλοι οι χειρισμοί των υπηρεσιακών παραγόντων ήταν οι πλέον ενδεδειγμένοι και προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος».

Κάθε απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να εκμεταλλευθεί την πανδημία θα έχει την ίδια τύχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα