Αυτοί μας κυβερνούσαν 4,5 χρόνια!

Επειδή ξεχνάμε γρήγορα- κι αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό υπό προϋποθέσεις- έχει τη δική του σημασία να θυμηθούμε ότι στην πρώτη κυβέρνηση Αριστερά και λαϊκίστικης Δεξιάς μετείχε κι ένας υπουργός… «άνδρας παλιάς κοπής». Κατά δήλωση βεβαίως- βεβαίως.

Αυτός λοιπόν ο κύριος του κυρίου Καμμένου ήταν ένας μεταξύ πολλών άλλων που ως «αναγκαίο καλό» ήρθαν να μας σώσουν από τους… διεφθαρμένους του «παλιού» πολιτικού συστήματος. Σκεφθείτε τώρα ότι, αυτός ο «άνδρας παλιάς κοπής» στέλεχος των ΑΝΕΛ υπέγραφε υπουργικές αποφάσεις!

Το

γαρ πολύ του έρωτα όμως δεν γεννά μόνο παραφροσύνη, αλλά και θλίψη για όσα έγιναν σ’ αυτή τη χώρα επί 4,5 χρόνια που κυβερνούσε η παρέα του Τσίπρα και του Καμμένου. Ο πρώτος μάλιστα μας κάνει και μαθήματα δημόσιας συμπεριφοράς.

Κι ενώ ο “ερωτιάρης”- που θυμίζουμε ότι είχε πρωταγωνιστήσει σ’ εκείνη τη φάρσα της δήθεν δωροδοκίας που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σημαία- ζήτησε κατόπιν εορτής δημόσια συγγνώμη για το πάθος του, ο Τσίπρας καλεί τον Πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη για το γεύμα στην Ικαρία!

Μπορεί το ένα θέμα με το άλλο να μην έχει σχέση, αλλά ο συνδυασμός τους συνθέτει την εικόνα της πιο θλιβερής περιόδου της μεταπολιτευτικής πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας. Αυτοί κυβερνούσαν και οι ίδιοι θέλουν να ξανακυβερνήσουν.

Με τις παρακρατικές μεθόδους τους (βλ. Novartis) και τις συμπλεγματικές συμπεριφορές τους. Κι αυτό το τέρας, όπως το είχε περιγράψει ο Μάνος Χατζιδάκις, είναι εδώ και κάποιοι συνεχίζουν να το ταΐζουν. Αυτά να βλέπουν κάποιοι στην κυβέρνηση και να μη ξεχνούν…

Ο Ιός

Το άρθρο Αυτοί μας κυβερνούσαν 4,5 χρόνια! εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα